Ezine.bg»Форум»Пластични операции»Искам устни като на Алисия

Искам устни като на Алисия

  • 11.09.13 01:24#1JennifourJennifourНовакРегистрация: 06.09.13Град: -Отговори: -Искам устни като на АлисияЗдравейте Искам да си сложа хиалуронова киселина в устните, но не да си ги удебелявам, а да си ги направа просто друга форма (като на Алисия). Знам, че ако си сложа веднаж няма да е достатъчно, защото ефектът ще е за 1 месец.

    Трябва да ги поддържам. Въпросът ми е как ще изглеждат след това? Да не се обърка нещо? По-скоро ми трябва съвет от някой който си е слагал. Благодаря ви !
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.13 03:07#2CloudeyCloudeyНовакРегистрация: 03.09.13Град: СофияОтговори: 7от: Искам устни като на АлисияМило момиче,
    мога ли да попитам откъде си толкова сигурна, че форма на чужди устни ще стои на лицето ти по-добре от формата на собствените ти устни?

    Помисли си.

    И ако оставим това настрана - поддръжката на нещо подобно изисква средства. Имаш ли възможност да отделяш средства за тази цел? И не си ли струва да ги вложиш в нещо по-смислено, което би ти донеслно някаква по-дълготрайна полза?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.13 09:49#3AsyaAsyaНовакРегистрация: 11.09.13Град: ПловдивОтговори: 2от: Искам устни като на АлисияАбе дете, к' во сте луднали по тези чалга проститутки, я си гледай ученето и си изживявай тийнейджърството... и по възможност откажи чалгата, направо нямам думи как промива мозъците на толкова млади и красиви по своему момичета! Устните на всеки човек са различни и за всеки влак си има гара, така че не се притеснявай - ако го правиш заради момче, то няма да се влюби в устните ти, а в самата теб! Ееех, глезотийски му работи, чудите се само как да изкрънкате мама и тате..Ццц.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.09.13 07:00#4goldengoldenНовакРегистрация: 16.09.13Град: -Отговори: 2от: Искам устни като на АлисияНе знаеш дали друга форма на устните ще ти отива.
    Имам няколко приятелки, които си слагат. Но не защото искат да имат "патешка уста" а защото са им много малки устните и си ги правят нормални размери.Едната ми беше заприличала на Джокера когато се усмихна... проблема е че сега искат още и още и по големи и по дебели.... и да няма спиране.
    Ако са ти хубави устните, не си заслужава да променяш нито форма нито големина. И аз се бях запалила,въпреки че много си ги харесвам. След като видях няколко снимки, направо си казах "зарежи, няма смисъл"! Помисли си. Не на всеки му отива "патешка уста". Поне за устните... ако са ти хубави не ги пипай изобщо...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.11.13 02:30#5МоникаМоникаНовакРегистрация: 03.11.13Град: СофияОтговори: 4от: Искам устни като на АлисияАбе хайде стига! Момичето иска помощ и съвет, мъдростта, морала и другите неща си ги запазете за вас. Не и казвайте какво да си гледа и какво не, и и помогнете за каквото ви е помолила. Ако не можете да бъдете полезни, то поне не и пречете с коментарите си.
    А на момичето ще дам следния съвет - Мило момиче прави това, което на теб ти харесва, ен слушай другите. Алисия е страхотна жена и изглежда добре. На мен лично много ми харесва, а лично ти щом искаш устни като нейните отиди при лекар, той най-добре ще те информира за промените, които ще настъпят след интервенцията. Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.15 03:05#6Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Искам устни като на АлисияЧакай сега, няма как да си направиш устата същата като на когото и да било с хиалурон. Той служи за удебеляване на твоите устни, няма как да ги направи в друга форма А хиалуроновата киселина се разсейва различно при всички, за видими резултати ти трябват 2 г, които започват да се разсейват едва след около 6 месеца. Имам приятелка, която си сложи за бала преди 3 години, а устните ѝ още са си видимо по-обемни от преди Но тя го направи, тъй като буквално нямаше устни, бяха ѝ много тънки.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.10.22 03:21#7Prada123Prada123НовакРегистрация: 11.10.22Град: -Отговори: 3от: Искам устни като на АлисияУстните и усмивката е нещо което хората виждат първо в теб, помосли дали искаш да ги променяш !ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest