ezine.bg»Мрежата»Prada123 в Ezine.bg
Prada123
Prada123
Новак

Моята Стена

  • /Prada123Prada123добави форумната тема: Къде мога да започна безплатни курсове по програмиранепреди 5 месецаЗдравейте, аз съм майка на две прекрасни дечица, на 35 години. За съжаление в града, в който живея няма голяма възможност за работа и с настъпващата инфлация, само заплатата на мъжа ми няма да ни стига. Реших, че програмирането е един много добър вариант за мен, тъй като ще мога да си работя от вкъщи.

    Някой може ли да ми препоръча място, където мога да се обуча онлайн?

    Приятелки ми споделиха за тази академия - https://codeacademy.bg/. Пускали безплатни курсове понякога. Ще бъда благодарна на всички дали мнение.
  • /Prada123Prada123добави форумната тема: Списък с фрми за недвижими имоти в Софияпреди 5 месецаЗдравейте моля помогнете с примери за фирма за недвижими имоти в София
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Как да постъпя, изпитвам симпатии към него?преди 5 месецаСпоред мен, не е никакъв проблем да направиш ти първата крачка, дори и само да го заговориш !
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Искам устни като на Алисияпреди 5 месецаУстните и усмивката е нещо което хората виждат първо в теб, помосли дали искаш да ги променяш !
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Много надебелях! Помощ!преди 5 месецаПовече движение, разходки и по - малко тесто и сладко като може да го заместиш с плодове !
  • /Prada123Prada123направи своята регистрация в ezine.bgпреди 5 месеца