Ezine.bg»Мрежата»Prada123 в Ezine.bg
Prada123
Prada123
Новак

Моята Стена

  • /Prada123Prada123добави форумната тема: Потребителски или ипотечен кредит - какви са разликитепреди 10 месецаПривет. На път сме да си закупим жилище. Имаме една част от парите, но остава по голямата. Бих искал да получа съвет какъв тип кредит ще е най-добре да изтеглим: потребителски или ипотечен и какви са разликите между тях. Благодаря.
  • /Prada123Prada123добави форумната тема: Къде мога да започна безплатни курсове по програмиранепреди 1 годинаЗдравейте, аз съм майка на две прекрасни дечица, на 35 години. За съжаление в града, в който живея няма голяма възможност за работа и с настъпващата инфлация, само заплатата на мъжа ми няма да ни стига. Реших, че програмирането е един много добър вариант за мен, тъй като ще мога да си работя от вкъщи.

    Някой може ли да ми препоръча място, където мога да се обуча онлайн?

    Приятелки ми споделиха за тази академия - https://codeacademy.bg/. Пускали безплатни курсове понякога. Ще бъда благодарна на всички дали мнение.
  • /Prada123Prada123добави форумната тема: Списък с фрми за недвижими имоти в Софияпреди 2 годиниЗдравейте моля помогнете с примери за фирма за недвижими имоти в София
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Как да постъпя, изпитвам симпатии към него?преди 2 годиниСпоред мен, не е никакъв проблем да направиш ти първата крачка, дори и само да го заговориш !
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Искам устни като на Алисияпреди 2 годиниУстните и усмивката е нещо което хората виждат първо в теб, помосли дали искаш да ги променяш !
  • /Prada123Prada123добави отговор към форумната тема: Много надебелях! Помощ!преди 2 годиниПовече движение, разходки и по - малко тесто и сладко като може да го заместиш с плодове !
  • /Prada123Prada123направи своята регистрация в ezine.bgпреди 2 години