Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърце

Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърце

  • 05.10.13 11:51#1NeverNeverНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 9Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеДълго време бях отчаян, че никога няма да си намеря някой, че завинаги ще остана сам. Не съм красив, напротив даже, аз съм изрод. Нямам почти никакво самочувствие. Започнах да си пиша с едно момиче, станахме близки приятели, пратихме си снимки, след това си признахме, че се харесваме. Вече си пиша с нея от две години, а тя е на повече от 500 км от мен.

    Обичам я с цялото си сърце и вярвам, че тя е момичето за мен, но все повече започвам да мисля, че никога няма да се срещнем, а дори да стане, няма шанс да ме хареса. Побърква ме мисълта, че не може да сме заедно. Знам, че много от вас ще кажат, че това е не истинска връзка, че е просто детинска глупост, но тя значи наистина много за мен. В момента нито един от двама ни няма възможност да посети другия, вероятно ще се случи след години. След месец вече ще стана на 16, а никога през живота си не съм целувал момиче, едва ли въобще ще се случи в близките пет-шест години.

    Докато всичките ми съученици са изредили толкова гаджета и са правили толкова неща, аз не съм имал друго гадже освен нея. А всичко това само ме кара да се чувствам по-нищожен, аз съм нещастник и идиот и нямам шанс за щастие. Не знам какво да правя, наистина я обичам и искам да сме заедно, но едва ли е възможно някога да бъдем заедно.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.13 12:49#2ИванИванНовакРегистрация: 19.09.13Град: -Отговори: 2от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеВиж приятел, аз съм на 17 и никога не съм си имал гадже и напълно те разбирам.Моите приятели също са имат много гаджета и постоянно ги сменят. Не съм на 100% сигурен дали можеш да се влюбиш толкова много в момиче, което не си виждал. Хората са различни и не мога да преценя за теб. Всички казват"никога не казвай никога" и на мен ми е трудно да осъзная тази фраза, на ти я казвам.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.13 05:53#3samarasamaraНовакРегистрация: 06.10.13Град: -Отговори: 4от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеЗравейте, момчета.
    Първо, откровено се вбесявам от определението "изрод" Ти знаеш ли какво е това??? Така злите и безсърдечни хора наричат някой, на който половината лице му го няма, например. Вбесявам се, защото собственият ми мъж е казвал това за себе си, а е толкова красив!За мен е най-красивото създание на света и ме боли като знам, че някога се е определял така. Жената, която ще те обича, също ще я боли, така че спри да се наричаш така, и то веднага. Имате ли представа колко много лъжат връстниците ви???Имали какви ли не преживявания с момичета, дрън дрън. Аз съм момиче и ще ви кажа, че когато бях на 15-17 години, никой не можеше да се похвали с РЕАЛНИ преживявания с мен. Е, един истински Изрод, когото дори не познавах, се беше хвалил каква мръсница съм била в леглото... а аз бях още девствена.И вашите приятелчета правят същото, защото явно няма по-голяма гордост от това да си спал с някоя, ако има как- с 20.
    И двамата, nеvermind и тhe game, ми звучите като онази рядка порода мъже, които дори не биха си помислили да злепоставят така едно момиче.Защото независимо дали си спал с някоя или не, е доста подло после да се хвалиш с това. И двамата ще станете изключителни мъже и знаете ли какво? Когато момичетата покрай вас пораснат достатъчно, ще ви оценят и няма да можете да се отървете от тях, сериозно говоря. Сега някои от връстничките ви са привлечени от груби и недодялани пуяци, които след едната целувка ще разказват какъв див секс са правили в тоалетните с тях. Простете им, момчета, те не знаят какво правят. Както момчетата търсят "кака да ги отрака', така и момичетата търсят нахакан простак, който изглежда самоуверен, защото явно ще знае какво да прави с тях.
    Замислете се за друго. Ако едно момиче е било с половината училище....ама вие сериозно ли бихте я искали???? Не вярвам.
    Ако търсите целувка и връзка с истинско момиче, не някоя лека кифла,трябва да знаете и друга женска тайна. Момичетата са 10000 пъти по-срамежливи от момчетата. Страх ви е да не ви отхвърлят? Е, момичетата дори ги е страх да се усмихнат на някой, защото той после може да й се подиграва пред приятелите си.Не бъдете по-срамежливи от момичетата, защото така ще чакате още година-две, докато някоя смела девойка ви се метне на врата.
    Действайте смело, когато си харесате някое момиче. Не се страхувайте от отхвърляне, защото... да ще ви отхвърлят, тепърва има да ви се смеят на чувствата. Никога не се знае как тя ще реагира, вярно е. Основното в любовта е да бъдеш смел и да си готов да те боли. Няма да е само хубаво, обещавам ви! Ще ви унижават, ще ви карат да се чувствате като глупаци, ще ви мачкат....нещо смъртоносно казах ли? Хвърляйте се смело, защото иначе никога няма да разберете какво би станало и ще съжалявате дълго.
    Nevermind, ето ти една простичка аритметика: на 16 си, преди 4 години си бил детенце.Чакат те още поне петнайсет пъти по толкова, и то все в света на възрастните, където има много болка и самота, но и много прекрасни животи. От тебе зависи, дали ще продължиж да се самообиждаш и самосъжаляваш, или ще се изправиш смело и ще вземеш живота си в ръце. Не се отписвай точно сега, защото повечето от нас са го правили на твоите години и сега се присмиваме сами на себе си, а и малко ни е срам. Да се бях стегнала,когато бях на 16 и щях да преживея още токова прекрасни неща! Както и да е ,не съжалявам, защото имам до себе си най-прекрасният човек.Срещнах го в интернет,казахме си още по скайпа, че се обичаме. На първата ни среща нямаше "Здрасти", а целувка.
    Стягай си парцалите и не бързай чак толкова да живееш. И живота, и любовта ще те настигнат, няма къде да избягаш
    Относно момичето от нета, разберете се какво изпитвате един към друг и си стягай багажа. 500км не са много, събери си парички и иди да я видиш. Не чакай, защото може да е любов, а може и да е нещо само за интернет.Не си губи времето в чакане, защото много губиш така. Не в Китай, какво толкова! Запознай се с нея, целуни я и ако не усетиш нищо, давай нататък. Момичета има много, а някои са някъде там, пишат в дневниците си колко им е скапано и не осъзнават как някой ден ще им завъртиш главата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.13 08:54#4NeverNeverНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 9от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеВъв всичките теми, които съм правил за проблемите си в толкова много сайтове, никога не е имало и един отговор, който дори малко да се приближава до твоя, Samara. Никога, никой не ми е казвал нещо, което да успее да ми помогне по някакъв начин и да ме обнадежди. Искрено ти благодаря.
    Иначе, тя наистина много се дразни, когато се нарека "изрод". А не мога да отида просто така при нея, да, имам предостатъчно пари за такова пътуване, да, мога да го направя, но не мога просто така да отида на другия край на България без да кажа на родителите ми къде отивам. А още не искам да им казвам за нея, знаеш ли колко пъти хората са ми казвали, че това с нея не е никаква любов, а просто поредната детска глупост, която ще отшуми, не искам и те да си помислят същото.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.13 09:38#5samarasamaraНовакРегистрация: 06.10.13Град: -Отговори: 4от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеРадвам се, ако поне малко съм ти помогнала,Nevermind. Относно родителите ти, ето ти една идея: отиваш за уикенда еди-си-къде, да се видиш със приятел.На родителите ти им е ясно, че на 16 имаш доста приятели които те не познават. Ако ли не, светни ги в това.Не е лъжа, ти наистина ще отидеш при приятел.
    По-важното в случая е какво мисли момичето за това. Ако и тя иска да те види, стягай куфарите и отлитай, иначе това с интернет-връзката просто ще отшуми и ще се превърне в отношения изключващи запознанство наживо. Винаги в теб ще остане въпросът:"Какво би било, ако..."
    А онези с детските глупости и несериозни любови можеш да ги попиташ какво са изпитвали на твоята възраст. Глупаво е да се омаловажават чувствата на по-младите, само защото сме забравили какво е. Относно влюбването по интернет, нека се замислят кое е по-лесно: да бъдеш откровен и истински на живо, или онлайн??? Всичко между вас се е развило на дълбоко и искрено ниво, именно защото не сте се гледали в очите. Не обръщай внимание на чуждото мнение. Или не вникват в нещата, или ти завиждат.
    Отивай при нея и не отлагай, защото след тази среща ти ще си свободен. Или ще бъдете заедно и ще имате връзка, или ще разбереш, че тя не е момичето, което обичаш и ще можеш да си отвориш очите за другите.

    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.10.13 10:16#6NeverNeverНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 9от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеНе знам дали ще мога. Не знам дали ще мога да отида в напълно непознат град просто така.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.13 12:11#7dilqnadilqnaНовакРегистрация: 06.10.13Град: СливенОтговори: 7от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцемомчета би ми било наистина приятно да се запозная с вас, на 14 съм /ноември ги правя/, винаги съм била една от красавиците за които момчетата се са били, момичетата са злословили, а мъжете просто са уважавали и заради вида и заради умствения багаж .. всеки е човек и всеки носи своя чар ,а богатата душевност е отражение върху човешката плът, не се обиждайте вярвайте в себе си и настъпвайте педала за да осъществите целите си - всичко е възможно
    на автора, ако имаш възможност задели си около 10 лева купи една червена роза и хвани първия автобус или влак звъни на момичето да излиза и се срещнете .. отдай всичко на тази среща прави всичко с много любов и страст и резултата ще бъде на лице  .. казва го момиче което въпреки вида си година беше без сериозна връзка, а и не търсих за мен любовта е чиста хармония и динамика .. виновника за самотата ми , а сега 4-тирима ми налетяха, а и хубавички, но единия е на 19 и е на практика като полицай в друг град събота и неделя имаме възможност да се видим / запознахме се от приятелка, говорихме хареса ме и след няколко дни ми писа в фб. / , другия е син на директорката на училището и е много глупав, 3тия ясно ми каза, че иска секс от мен, 4-ти имахме си симпатии от детската градина-буквално, после в един клас сега .. утре ще изляза с него на нищо не се надявам каквото стане ,ще стане няма да е случайност .. и тъка подобни неща ако не се случат на мен .. на кой друг

    вярвайте в искреността на хората и че всичко е с причина дори запознанство в интернет .. няма случайни неща
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.13 12:15#8dilqnadilqnaНовакРегистрация: 06.10.13Град: СливенОтговори: 7от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеthe game :Виж приятел, аз съм на 17 и никога не съм си имал гадже и напълно те разбирам.Моите приятели също са имат много гаджета и постоянно ги сменят. Не съм на 100% сигурен дали можеш да се влюбиш толкова много в момиче, което не си виждал. Хората са различни и не мога да преценя за теб. Всички казват"никога не казвай никога" и на мен ми е трудно да осъзная тази фраза, на ти я казвам.

    колко грешиш ти е бедна фантазията, ти си човек и си много повече от пъпчиво лице, или очила, лоша прическа, или телосложение което не е в нормите .. било то наднормено или поднормено имаш характер, цели и съм сигурна, че ще уважаваш момичето до теб, когато дойде времето тя ще дойде, без да задава много въпроси, без да иска нищо-само теб, ще те накара да падаш и да ставаш, да загърбиш всичко и да го правиш с много любов .. и това ще дойде живота е пред теб има много по-важни неща от ''гаджета'', ''аверки'' и прочие
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.13 01:48#9Ivelina Ivelina НовакРегистрация: 31.08.13Град: -Отговори: 9от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеАбе момчета я ми кажете къде да намеря такива като вас бе че, те са на изчезване .. а относно твоя проблем наистина отиди при това момиче и се вижде .. или ще се получи нещо или просто ще си останете приятели ( макар че аз не вярвам в това приятели момчета и момичета ) .. примерно аз си писах с едно момче запознахме с в сайт за запознанства аз съм на 15 , а той на 19 обаче аз съм от Варна, а той от Хасково видяхме се няколко пъти в скайпа , хубаво симпатично момче без никакакво самочувствие ( и аз МНОГО му се карам за това !! ) аз си го харесах , той ме хареса .. е да ама не след няма и месец на мен ми омръзна само да си пишем все едни и същи неща всеки ден .. все пак не мога по цял ден да вися пред компа след като навън ме чака живота .. той сега иска да идва да учи тук но това няма значение .. мисълта ми че трябва да предприемеш нещо преди да сте си омръзнали един на друг , защото така че се получи след време .. не може цял живот да си седите пред компютрите .. ще се ожените виртуално , ще имате виртуални деца и виртуален живот ... да много хубава приказка няма що .. вземи се малко в ръце и бягай при нея преди някой истински а не виртуален да я грабне вместо теб .. това е всичко което мога да ти кажа аз .. Успех .. Поздрави от Варна ) :wink:

    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.13 09:57#10ekaterinaekaterinaНовакРегистрация: 07.10.13Град: -Отговори: 1от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеА ти от къде си и тя от къде е? Можем да измислим нещоОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 09:41#11NeverNeverНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 9от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеАз съм от София, тя е от Девня. Съмнявам се, че може да се измисли нещо.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 02:45#12cvetelinacvetelinaНовакРегистрация: 07.10.12Град: -Отговори: 124от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеко я обичаш истински ходи при нея.покажи и колко много означава тя за тебОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.13 11:59#13eli13eli13НовакРегистрация: 08.10.13Град: ВарнаОтговори: 1от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеЗаинтригува ме твоята история. Прочетох и коментарите. Прави са-трябва да се видите.
    Разстоянието не е пречка. Казвам го от личен опит.
    Може моята история да ти помогне да добиеш нужната смелост и да предприемеш 500 километровото пътуване може би към любовта. Преди няколко години се преместих в София-започнах нова работа. И така до преди около 4 години,когато се запознах с един мъж от Варна в Интернет.Писахме си няколко месеца,чувахме се и по телефона.Накрая решихме да се видим.Така една сутрин се оказах около 5 часа сутринта на варненската автогара. Бях идвала във Варна само с родителите си като дете.Чаках около 1 час на автогарата с билета за връщане в джоба и се притеснявах -все пак бях в непознат за мен град,където никой не познавах. Не смеех да се обадя по телефона и да кажа,че съм пристигнала по-рано от предвиденото по разписание.Видяхме се.Вече от две години съм във Варна.Омъжена съм за човека,заради когото изминах тези 450 км.
    Рискът и може би авантюризмът,който проявих ми помогнаха да открия любовта.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 12:24#14MKMKНовакРегистрация: 04.09.13Град: СофияОтговори: 12от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеСега ще бъда зверски оплют и разпнат виртуално на кръст, но съм длъжен да ти представя и другата страна.
    Имай предвид, че жените понякога само си ги приказват нещата от сорта, че търсят чувствителен, умен, грижовен и т.н. мъж, че външният вид не бил всичко, че имало по-важни неща. И накрая отрязват умният и чувствителният и тръгват с богатия, красивия, високия, мускулестия и, при по-малките, нахакания. Аз съм на 22, горе-долу от твоята възраст се чувствам като и досега животът не се е оправил. Може би моментът, за който говори Самара, когато не можеш да се отървеш от жени, идва по-късно. Като гледам, съвпада с моментът, в който започваш да печелиш пари и те търсят, за да отглеждаш семейство. И после ще си един от многото съпрузи, които "са много мили и грижовни, но просто тръпката вече я няма". Зачети се в сайта и виж колко момичета се оплакват, че изневеряват на приятелите си. Да, не се разкайват или нещо подобно, а се оплакват, че са поставени пред дилема и не знаят кого да изберат - този, който ги гледа и им трепери или този, които кара кръвта им да тръгне към вагините. Познай ти от кои ще си...
    И не го пиша, за да се заяждам. Ако мислиш, че преувеличавам и съм прекалено черноглед, прав ти път, дано имаш повече късмет. Разстоянието може да не се окаже толкова голям проблем, защото тя така или иначе скоро ще ходи в друг град, за да следва висше. Отделен въпрос е, че повечето връзки се разпадат на този етап, но отново, дано имаш повече късмет.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 12:31#15MKMKНовакРегистрация: 04.09.13Град: СофияОтговори: 12от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеdilqna d. :момчета би ми било наистина приятно да се запозная с вас, на 14 съм /ноември ги правя/, винаги съм била една от красавиците за които момчетата се са били, момичетата са злословили, а мъжете просто са уважавали и заради вида и заради умствения багаж .. всеки е човек и всеки носи своя чар ,а богатата душевност е отражение върху човешката плът, не се обиждайте вярвайте в себе си и настъпвайте педала за да осъществите целите си - всичко е възможно
    на автора, ако имаш възможност задели си около 10 лева купи една червена роза и хвани първия автобус или влак звъни на момичето да излиза и се срещнете .. отдай всичко на тази среща прави всичко с много любов и страст и резултата ще бъде на лице  .. казва го момиче което въпреки вида си година беше без сериозна връзка, а и не търсих за мен любовта е чиста хармония и динамика .. виновника за самотата ми , а сега 4-тирима ми налетяха, а и хубавички, но единия е на 19 и е на практика като полицай в друг град събота и неделя имаме възможност да се видим / запознахме се от приятелка, говорихме хареса ме и след няколко дни ми писа в фб. / , другия е син на директорката на училището и е много глупав, 3тия ясно ми каза, че иска секс от мен, 4-ти имахме си симпатии от детската градина-буквално, после в един клас сега .. утре ще изляза с него на нищо не се надявам каквото стане ,ще стане няма да е случайност .. и тъка подобни неща ако не се случат на мен .. на кой друг

    вярвайте в искреността на хората и че всичко е с причина дори запознанство в интернет .. няма случайни неща


    Ще ми простите за двойния пост, но и това трябва да се каже. Нямаше нужда да пишеш толкова много, само за да се изтъкнеш. Каза едно изречение по темата на момчето и веднага започна да се хвалиш (не да споделяш нещо, което ще му е от полза), което не показва нито интелект, нито зрялост. Не си център на вселената и е хубаво да слезеш на земята малко. Повярвай, на 14 никой не "уважава умствения ти багаж". Такъв още нямаш. На твоята възраст всеки може да е отличник и никога не си преминавала през каквото и да било сито. По-възрастните мъже, които не са достатъчно изкуфяли, за да искат да те чукат, може да казват за теб, че си готино хлапе, а тези, които ти се точат, може да ти обясняват, че си много развита, за да се навиеш да си легнеш с тях. Въобще няма да споменавам, че, след като полицайчето ти допада, няма изгледи да имаш нещо в главата...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.13 07:46#16NeverNeverНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 9от: Тя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърцеБлагодаря за всички за мненията. Искам да ви питам друг въпрос. След няколко дни тя има рожден ден - ден, който тя ужасно много мрази. Как да я направя щастлива и да я накарам да харесва този ден, когато съм толкова далеч от нея.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest