Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Мъжът ми ми изневерява в сайтове за запознанства и интимни връзки

Мъжът ми ми изневерява в сайтове за запознанства и интимни връзки

• 02.11.13 01:01#1zarazaraРегистрация: 02.11.13Град: -Отговори: 10Мъжът ми ми изневерява в сайтове за запознанства и интимни връзкиЗдравейте !
    Нова съм във форума и реших да споделя моя проблем.
    С мъжа ми сме женени от 3год.,но проблемите почнаха много рано.

На няколко пъти се натъкнах на негова регистрация в сайтове за запознанства,сайтове за интимни връзки,натъкнах се и на негови съобщения до други жени.Заболя ме много .Бях потресена.Прочетох и видях неща,които мислех,че той не би направил.Уви ! Това почна да става системно.

След всеки разговор той ме уверяваше,че вече няма да прави такива работи,но...до поредния път.Накрая за последно му предложих да отидем на психотерапевт,той се съгласи,но всичко бе само за 6 месеца.Преди един месец разбрах,че имал видеовръзка с друга жена чрез скайп,прочетох и съобщенията и разбрах,че той продължава да ме лъже и разиграва.

Иска пак да ходим на психотерапевт,но мисля,че вече нямам сили за нищо.Не вярвам,че може да се промени.Между другото имаме едно малко,сладко момиченце,което обожава баща си.Моля за съвет
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.09.14 02:38#2zarazaraРегистрация: 02.11.13Град: -Отговори: 10от: Мъжът ми ми изневерява в сайтове за запознанства и интимни връзкиИзвини ме за това,че ти отговарям толкова късно.Не знам какъв съвет да ти дам,нещата при нас уж за в момента са добре,но признавам,че вече му нямам доверие,съмнявам се във всички негови действия.Моят мъж също послъгваше,дали сега го прави не знам,поне нямам доказателство да го прави.Но наистина ако можеш поговори,попитай го какво куца в отношенията Ви ,разбери дали в теб или в него е проблема.Аз така и не разбрах къде е бил нашият проблем .Може твоят съпруг да ти сподели.Желая ти успех ! ОтговорОтговор с цитат
  • 28.09.14 09:29#3zarazaraРегистрация: 02.11.13Град: -Отговори: 10от: Мъжът ми ми изневерява в сайтове за запознанства и интимни връзкиОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest