Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъже

Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъже

  • 01.05.15 04:03#1polatpolatНовакРегистрация: 26.01.14Град: -Отговори: -Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъжеИскам да си намеря приятелка, писна ми, защото голяма част от моите приятели си хващат гаджета с лекота (но и момичетата им са един вид „кучки“, така да се каже, защото и момчетата, и момичетата се държат грубо и нахално). Отделно е въпросът, че аз съм леко „претенциозен“, така да се каже, защото не искам момичета, които се държат грубо, нахално и най-вече пушенето, срещу което съм твърдо против . Друг е и въпросът, че аз не съм от много отворените, които ходят по дискотеките и се напиват (не харесвам алкохола също, но не съм против, стига да не се прекалява).

    Не съм и от смотаните, които не смеят дума да обелят и се притесняват. Имам си самочувствие (не прекалено, разбира се), спокойно заговарям момичета, забавен съм, доколкото знам от приятели, понякога съм много сериозен, понякога лигав, но повечето случаи се държа нормално, възпитан съм, държа се нежно и внимателно и не ги притискам за каквото и да било, както правят повечето ми приятели. А теорията за това, че момичетата търсят РОМАНТИЧНИ и ЗАБАВНИ мъже НЕ е вярна. Аз винаги съм бил много романтичен и забавен. Не съм грозен, глупав, груб и невъзпитан, вярно, че не съм и много красив и умен, но съм възпитан и мил .
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.05.15 11:14#2човекачовекаНовакРегистрация: 08.05.14Град: -Отговори: 32от: Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъжеА ти откаде знаеш че заради това че някои се прави пред другите пубертети на отворен(груб и нахален)действително е такъв.хората въобще не са такива каквито се опитват да излеждат в другите очи .действително са доста неуверени и преиграват.действително тези които не демонстрират много и повече си мълчат са тези които са уверени и реализирани.така че ние не знам ти как реално се държиш а това което е пречупено през твоята призма как на теб ти се иска да изглеждаш. И недей да квалифицираш жените след като нямаш почти никакъв опит а само си дочул от тоя и оня похвалидупко с 1 2 връзки неуспешни .ако искаш да бъдеш обективен никога не влизай в някаква връзка с предубеждения и предрасъдаци.ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.15 05:54#3miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъжеНяма универсален метод да намериш жената за теб. Такива крайности, като не харесвам жени, които пушат, не са ми по вкуса, но все пак всеки има право на мнение. Истината обаче е, че днешните момичета са достаа..как да го кажа..повърхности. Няма да ти дава съвети - ти най-добре си се определил. Според мен си добро момче, просто не си попаднал на подходящата. За всеки влак си има пътници, когато твоя дойде - ще го познаеш. ОтговорОтговор с цитат
  • 11.04.22 06:04#4Потребител#313589Потребител#313589НовакРегистрация: 11.04.22Град: -Отговори: 5от: Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъжеБъдете каквито сте реално. Ако човек се прави на друг, може да си намери по-лесно жена/мъж. Окей - но какво правим след няколко месеца.
    Ако реално сте други хора, от които сте се предствяли е трудно.

    Пример: Аз не се правя на сериозен тежък мачо да гледам намръщено. Ако жената търси някой гледащ намръщено "батка" не е за мен, нито аз съм за нея. И в това няма нищо лошо. Има различни хора и за всеки има някой друг. Аз не съм от намръщените, бъзикам се и искам да ми е готино с нея. Ако и тя е такава, супер - ще си живеем приятно. Ако не е такава, ами и за нея и за мен е по-добре да не сме заедно.

    Бъдете каквито сте си реално и се радвайте на живота. Горното написано не означава, че човек не трябва да се научи как да флиртува. Флиртът е важен, за да може да се привлечете един друг.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest