Ezine.bg»Мрежата»Потребител#313589 в Ezine.bg
Потребител#313589
Потребител#313589
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#313589Потребител#313589добави отговор към форумната тема: Идея за отслабване чрез режимпреди 2 годиниБил съм много пълен, сега съм в нормални килограми дори под средните за 180 височина. 2 неща ми помогнаха.

    1) Движение всеки ден + спорт няколко пъти седмично.
    2) Да се наблюдавам какво се храна, за да не преяждам.

    Ако човек се движи и хапва умерено, то няма нужда от никакви лишения на тялото. Много е трудно обаче сам човек да се усети, че не се движи достатъчно или че се храни в много повече от нужното. Навиците са ужасни за променяне, но си заслужава усилията.
  • /Потребител#313589Потребител#313589добави отговор към форумната тема: Има ли значение по кое време бягам? преди 2 годиниМного съм го мислил този въпрос. За мен най-доброто време е на обяд, точно преди да обядвам. Супер много енергия имам, след това се изтощавам и хапвам да се заредя. Лично го усещам като най-приятно време, но е трудно с работата така. Опитвам вечер и сутрин понякога, но се озорвам и си развалям тренировките често.
  • /Потребител#313589Потребител#313589добави отговор към форумната тема: Мълчанието невинаги е златопреди 2 годиниСъгласен съм. Мълчанието понякога е злато, понякога е ужас. Всичко зависи от ситуацията.

    Моето правило е винаги да изслушвам и да говоря, тогава когато виждам смисъл да споделя нещо на другия. Това ми е максимата в сериозна ситуация. Ако е за приятелска атмосфера, тогава всеки се отпуска и почва да си говори без много да му мисли и това е смисълът на приятелството.
  • /Потребител#313589Потребител#313589добави отговор към форумната тема: Глупости са, че жените търсят романтични и забавни мъжепреди 2 годиниБъдете каквито сте реално. Ако човек се прави на друг, може да си намери по-лесно жена/мъж. Окей - но какво правим след няколко месеца.
    Ако реално сте други хора, от които сте се предствяли е трудно.

    Пример: Аз не се правя на сериозен тежък мачо да гледам намръщено. Ако жената търси някой гледащ намръщено "батка" не е за мен, нито аз съм за нея. И в това няма нищо лошо. Има различни хора и за всеки има някой друг. Аз не съм от намръщените, бъзикам се и искам да ми е готино с нея. Ако и тя е такава, супер - ще си живеем приятно. Ако не е такава, ами и за нея и за мен е по-добре да не сме заедно.

    Бъдете каквито сте си реално и се радвайте на живота. Горното написано не означава, че човек не трябва да се научи как да флиртува. Флиртът е важен, за да може да се привлечете един друг.
  • /Потребител#313589Потребител#313589добави отговор към форумната тема: На море в Гърцияпреди 2 годиниАко нямате проблем с по-дългите пътувания препоръчвам Лефкада. Уникални красоти.
    Ако искате по-наблизо препоръчвам Кавала или около нея. Плажовете на Неа Перамос и Неа Ираклица са много приянти.
  • /Потребител#313589Потребител#313589направи своята регистрация в ezine.bgпреди 2 години