Ezine.bg»Форум»Време за мъже»Влюбих се в Хонг Ги!!!

Влюбих се в Хонг Ги!!!

  • 01.10.15 12:00#1YongJaeYongJaeНовакРегистрация: 01.10.15Град: СофияОтговори: 1Влюбих се в Хонг Ги!!!Здравейте! Мисля, че моя главен проблем е че съм наивна мечтателка! Първия човек в когото се влюбих не откликна на чувствата ми, втория - сложна работа, писахме по Facebook много дълго време, наистина го обичах и преглътнах факта, че ме е лъгал за пола и годините си, когато разбрах за пола му си казах: "Душата няма пол! ". В момента още го/я обичам, но само приятелски.

    И сегашния ми проблем идва с третото ми влюбване, което стана преди около 2 години. Не знам как да го обясня без да прозвучи детински или лудо? Понякога когато ходя по улицата виждам непознати хора, които са с познати лица без да са някакви известни личности. Искам да кажа, че вярвам в прераждането и имам чувството за някои хора, че ги познавам от друг живот или нещо такова, не знам, но с някои хора още преди да ги опозная са ми приятни и след като ги и опозная се убеждавам че наистина СА!

    Сякаш с някои хора имам връзка. . . Повечето от вас тук няма да ми повярват, но. . . И така преди 2 години се влюбих в един музикант (Сега ще ми кажете, че съм някакъв пубертет, но НЕ, не съм в пубертета и говоря сериозно! ), дори не го познавам лично, познавам го от предавания и така нататък.

    Първата година просто ми беше симпатичен и си виках, че този е "мой човек", по много неща си приличахме, усещах и сега усещам, че имаме някаква връзка, макар и малка. Но аз вече наистина сериозно съм влюбена в него, когато правя нещо, независимо какво се питам дали Хони ще го хареса. . . ?

    Днес му изпратих писмо с мисълта, че ако има нещо, че ако поне сме се познавали в минал живот, то това писма ще е началото на сегашната ни връзка каквато и да е тя. От известно време ми е трудно да слушам и песните му, винаги се разплаквам, когато гледам някакъв клип с него и наблюдавам движенията му до детайли също се разплаквам, дори сега когато пиша за него! О, знам, че сигурно няма да ми повярвате и ще кажете, че не съм добре с главата.

    Любовта ми към него се изразява с това, че ако между нас е невъзможно да има любовна връзка, то тогава бих желала поне от време на време да си разменяме някоя друга дума, също така бих искала да му помагам с нещо, но на този етап не знам с какво. . . Посъветвайте ме какво да направя, да му пращам писма или да отида да ми извадят жълта книжка, защото вече ми казаха, че съм или луда, или тъпа и наивна! ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.15 05:51#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Влюбих се в Хонг Ги!!!Талантливо момче.. и аз вярвам в преражданията, но за толкова силна връзка, каквато ти изпитваш, рядко се чува. Смятам, че ако отговори на съобщението ти, може би наистина има нещо..ако ли не, просто продължи живота си. Огледай се - ти си млад човек, всичко около теб е красиво, най-щастливите моменти са пред теб. Дори да мислиш, че не е така, просто изчакай и някой ден, кой знае, може да гледаш с усмивка на тази история... :blush:ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.15 08:28#3YongJaeYongJaeНовакРегистрация: 01.10.15Град: СофияОтговори: 1от: Влюбих се в Хонг Ги!!!Очаквах първия коментар да е негативен, но твоя ме зарадва! Благодаря! Радвам се, че има някой който ме разбра правилно, без да ми каже, че не съм добре с главата!ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.15 08:56#4miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Влюбих се в Хонг Ги!!!Най-лесно е да си негативен. Повечето хора не разбират и отритват различните Това е проблемът на българина... Успех!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest