Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Той е много по-голям от мен - на 40 години!

Той е много по-голям от мен - на 40 години!

  • 30.04.16 07:22#1stradam za negostradam za negoНовакРегистрация: 30.04.16Град: СофияОтговори: -Той е много по-голям от мен - на 40 години!Здравейте на всички. Имам нужда да споделя мъката си и затова реших да пиша тук..Запознах се с един мъж. Той е на 40 години много по голям от мен.... в началото всичко беше наред,но вече спря да ми звъни да ми пише.казва ми че е зает и няма време за мен.Има и деца и по цял ден работи,за да се грижи за тях.Раздели се с жена му защото му изневери.Има много проблеми... Една година е бил в чужбина и след като се връща в България разбира,че семейството мy е разбито децата страдат.

    В момента се опитва да си оправи семейството и живота... няма кой да се грижи за семейството му и затова се налага да работи по цял ден.. Само че не ми харесва да няма време за мен... Много го обичам и не мога без него... по цял ден мисля за него и плача,не ме търси не ми звъни и аз си мисля,че няма чувства към мен и съм била за разнообразие и начин да избяга от проблемите си.казва че има чувства към мен че не ме използва и не иска да ме наранява,но просто в момента не може да ми даде това което искам.Не знам дали да му вярвам,защото за мен е странно с дни да не потърсиш любимия човек.

    Всеки ден плача,а той ми казва,че не ме кара да го правя.Приятелите ми му звънят казват му че,страдам и по цял ден плача за него, а а той дори не си прави труда да ми звънне и да ме попита как съм. Обещава звъни но не го прави със извинението че работи и няма време,виждам че не му пука че не го интересувам,но не мога да го зарежа или да се държа грубо,защото го обичам и искам да го загубя a вече един път го загубих заради грубото си държание и заради заплахите.Не мога нищо да направя единственото, което мога да направя е да чакам да се сети за мен..Обаче много ми липсва много го обичам и не издържам без него... И това че страдание и тази болка ме съсипват..Безразличието му също.Това ме убива.Без него е празно и пусто...не виждам смисъл в нищо.. :yawn:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.05.16 06:01#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Той е много по-голям от мен - на 40 години!Голяма любов, голямо чудо.Нормално е да работи по цял ден - всеки зрял човек има целодневна работа. А мъжете са си такива - когато правят едно нещо, не могат да мислят за друго. Има вариант да се опитва да се сдобри с жена си, защото просто ще им е по-лесно заедно. Другият е наистина да е зает, но не мисля, че е за теб. Причината е проста - ти си млада, сега ти е времето да живееш, а не да седиш и да чакаш някой си да се сети. Знам, че в момента ти е трудно да го осъзнаеш, но е така. Единственото, което можеш да направиш спрямо него сега, е да седнете, спокойно, да му обясниш как се чувстваш и Най-вече - сподели му колко много го обичаш. Точно, както си го направила тук. Как те боли сърцето без него и как е смисълът на живота ти. Опитай! Ако ти отвърне със същото - ще намерите компромис. Без компромиси връзката е обречена. Успех!ОтговорОтговор с цитат
  • 14.05.16 03:22#3Антония Р.Антония Р.ДжедайРегистрация: Град: -Отговори: 18от: Той е много по-голям от мен - на 40 години!И сама май виждаш, че тази връзка няма да я бъде, а и този човек не ти трябва, защото искате различни неща, а не защото той е лош, а ти се държиш неподходящо. Просто не сте един за друг, почти всеки се е влюбвал в неподходящ човек, не си само ти. Нормално е да страдаш и да не искаш раздяла, щом си влюбена, но е по-добре да теб да прекратиш тези отношения. Няма да ти е лесно, ще то трябва време, за да се възстановиш, но пък ще имаш шанс да срещнеш някой, който ще ти дава вниманието и любовта, които искаш. Често, когато се влюбим веднъж, мислим, че втора такава любов няма, но истината е, че с времето всичко се забравя, дори хора, които много сме искали.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest