Ezine.bg»Мрежата»Антония Р. в Ezine.bg
Антония Р.
Антония Р.
Джедай

Моята Стена

 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Проблемът ми е сериозен...преди 6 годиниЩом има ерекция, означава, че проблемът не е физиологичен, а е заради психиката му и травма от миналото. Хубаво е, че говорите открито за проблема. Може и да му е неприятно, но сексът е сред основните човешки нужди и това, че се въздържа, създава проблеми и на теб, и на него. Плюс това, че не решава проблемът, който го тормози, а го подхранва още повече. Посъветвай го да се консултира с терапевт, ако иска до себе си вярна жена до себе си.
 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Помощ! Единствените ми приятели от даскало се харесватпреди 6 годиниТова е хубава възможност за теб да се научиш как да бъдеш приятел. Приятелството не е само в разговорите, чатовете и ходенето заедно на кафе, а и подкрепа, проява на разбиране и емпатия. Щом приятелите ти се харесват намери начин да се радваш за тях, защото е доста егоистично да мислиш как това ще се отрази на твоя живот. Не може те да взимат решения за себе си и непрекъснато да те взимат предвид. Ако приятелството ви е стабилно, то ще продължи, без значение дали някои от вас има гадже или не.
 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: История за едно грозно патенцепреди 6 годиниСъгласна съм с теб. Красотата зависи от нивото на самоувереността. Виждала съм много красиви жени, които, като се погледнат в огледалото, виждат недостатъци за поправяне или места за гримиране. Виждала съм и жени, които не са перфектни, не се притесняват от вида си и сияят. Не е нужно да приличаме на този или онзи, за да сме красиви. Важно е да се чувстваме комфортно в кожата си и да ценим това, което ни прави индивидуални.
 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Дали ме избягва?преди 6 годиниМисля, че правиш от мухата слон. Очевидно е, че това момче е резервирано по някаква причина. В противен случай отдавна да сте излезли на срещата, която предизвиква такива драми. Първо, подготви се за възможността да не търси сериозно обвързване, защото май ти точно това искаш. И също така, приеми, че симпатиите ви може да не са взаимни. Ако наистина го харесваш, бъде търпелива и му позволи да те опознае, а и ти самата да го опознаеш. Излизайте с приятели, говорете си, пишете си във фейсбук и виж какво ще излезе. Не драматизирай и не се дръж отчаяно все едно бъдещето ти зависи от това да излезете на среща. Това е в твой минус, защото по този начин ще изглеждаш доста неуверена в себе си и без самочувствие.
 • /Антония Р.Антония Р.гласува за: Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)преди 6 годиниПлеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)Плеймейтката Нора Недкова преди пластичните операции (СНИМКИ)16.02.2018Плеймейтки
 • /Антония Р.Антония Р.гласува за: Аритмияпреди 6 годиниАритмияАритмия03.04.2015Здравна Енциклопедия
 • /Антония Р.Антония Р.добави форумната тема: Силен косопад! На какво се дължи и какви продукти да използвам?преди 6 годиниКосата ми е дълга и чуплива. Не я боядисвам и никога не съм я боядисвала, а през последните седмици само при лек допир в ръката ми остават по 4-5 косъма. Когато я мия и се реша, положението е още по-страшно и не знам на какво може да се дължи.

  Смених шампоана и балсама с такива за косопад, започнах да си правя домашни маски и да пия витамини, но за момента не виждам резултат. На какво мислите, че може да се дължи този силен косопад? Какви козметични продукти да използвам?
 • /Антония Р.Антония Р.добави форумната тема: Какво покрива здравната каса при зъболекаря?преди 6 годиниКазва ли са ми, че по здравна каса при зъболекаря имаш право на 3 услуги - поставяне на 2 пломби и вадене на зъб, като пломбите са от амалгама. Ако искаш фотополимер, трябва да доплатиш.

  За услуги като почистване на зъбен камък, умъртвяване на зъб, избелване и поставяне на коронка трябва да се плаща. Може ли да ми дадете точна информация какво покрива здравна каса при зъболекаря?

  Ще съм ви много благодарна
 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Какво да правим,когато сме с тегло доста по-малко от нормалното?преди 8 годиниЗначи нямаш апетит? Да не би да е от притеснение, че нямаш апетит? Опирай да се храниш поне по 5 пъти на ден с питателни храни, а може и да отидеш на лекар, за да видиш дали всичко с тялото ти е наред.
 • /Антония Р.Антония Р.добави отговор към форумната тема: Търся специалния балсам за коса след подстригванепреди 8 годиниДа нямаш предвид кристалите за коса?