ezine.bg»Статии»Интимно»Безотказни трикове за невероятен секс

Безотказни трикове за невероятен секс

Безотказни трикове за невероятен секс
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

С времето сексът става някак по-скучен и еднообразен, но дори ако връзката ви е дългогодишна, това не значи, че не можете да върнете страстта в интимните ви отношения.

С помощта на няколко прости трика ще успеете да разпалите искрата в леглото, като така да преминете на ново ниво в сексуалния ви живот, опитвайки нови и нови неща, които да разнообразяват връзката ви.

Безотказни трикове за невероятен секс

Опитайте магията на сутрешният секс

Ако искате да правите невероятен секс, значи е време да започвате деня си именно с него. Повярвайте ни, няма нищо по-тонизиращо от него, а и така денят ви винаги ще започва на отлична вълна.

Започнете да изненадвате половинката ви

Опитайте да експериментирате, като например можете да се превърнете в строгия шеф на жена си или в палавата ученичка за мъжа до вас. По този начин ще събудите една нова и много екзотична вълна в сексуалния ви живот, който ще стане невероятен.

Ако вярвате на човека до вас, тогава можете дори да му пратите някакви по-еротични снимки, като така той цял ден ще ви желае и ще бърза да се прибере по-скоро до палавата си жена.

Говорете за фантазиите си

Срамът и притеснението от новите преживявания в леглото винаги само е пречил на връзката, затова свалете задръжките си и опитайте нови неща, за които досега само сте си фантазирали. Така например, ако сте си мечтали за една идея по-агресивен секс или пък дори БДСМ, тогава защо да не го опитате, а може би именно това ще ви хареса много и ще направи секса ви невероятен. Изживейте секс фантазиите си, а не ги крийте.

Флиртувайте с половинката ви

Безотказни трикове за невероятен секс

Това също е много успешен секс трик, който много от двойките по света прилагат, като така това е един вид прелюдия към секса след това. От друга страна, това е и полезно за вашата връзка, тъй като по този начин не спирате да разпалвате страстта в отношенията ви.

Опитвайте нови секс пози

Дори и да обожавате мисионерската секс поза, това не значи че не можете да опитате нещо ново, а кой знае, може би именно тази нова поза в леглото ще превърне секса ви в истински вълшебен и невероятен.

Флиртувайте навън

Разбира се, не визираме да започнете да правите това на центъра на града ви, но пък защо да не опитате да си спомните началото на връзката ви, когато сте се отдали един на друг на пейката в парка след полунощ. Въпреки това тръпката от това да ви хване някой е много възбуждаща, като по този начин можете да разпалите секса ви и да го направите наистина невероятен.

Пишете си секс съобщения

След като модерните технологии ни позволяват това, тогава защо да не се възползвате от тези опции в телефона ви. Дори просто изпращайки си 2-3 палави съобщения с мръсни картинки, отново може да събуди сексуалния ви апетит, но и така да покажете на половинката си че не спирате да мислите за него/нея.

Не пропускайте невероятния сдобряващ секс

Безотказни трикове за невероятен секс

Всяка една двойка, която е вече години заедно ще ви потвърди, че няма по-възбуждащо нещо от секса за сдобряване. Тогава именно той е най-страстен и бурен, а емоциите ви кипят на макс, отдавайки се на страстта.

Предизвиквайте се взаимно

Никой не е отменял силата на предизвикателствата дори и в сексуален план. Така например дори можете да превърнете това във ваша запазена марка, като по този начин да се предизвиквате постоянно с думи или изражения, както и с директни намеци, разпалвайки страстта и превръщайки секса ви в невероятно изживяване и кулминация на емоциите ви.

Важно е осъзнаете и да разбере, че истинската любов няма срок на годност. Ако двама души се обичат истински, то те винаги ще намерят път към сърцето на половинката си, както и как да разнообразят секса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest