Интимно

Интимно

Интимни съвети, публикации и любопитни факти. Интимни откровения и преживявания.
Етерични масла, които действат като афродизиакЕтерични масла, които действат като афродизиакДа не забравяме за вълшебните свойства на етеричните масла! Някои изследвания сочат, че има няколко вида етерични масла, които действат като мощен афродизиак
Класически мъжки начини да ви вкара в леглотоКласически мъжки начини да ви вкара в леглотоПонякога доброто държание може да ви заблуди и насреща ви да стои играч, който иска да ви вкара в леглото си. Как да разберете дали това е така? Ето кои са класически мъжки начини да ви вкара в леглото.
Какво издава първата ти целувка с Него?Какво издава първата ти целувка с Него?Вероятно се чудиш дали този път нещата ще се получат - може да разбереш лесно, защото първата целувка ще ти подскаже. Ето какво всъщност издава първата ти целувка с Него?
Златни правила при секс между приятелиЗлатни правила при секс между приятелиДобра идея ли е сексът между приятели? Сексът между приятелите може да е приятно изживяване. Но трябва да спазвате златните правила за приятелски секс.
Искате да бъдете перфектни и неустоими в целуването? Вижте тези трикове!Искате да бъдете перфектни и неустоими в целуването? Вижте тези трикове!Целувката е уникален, чувствен израз на любовта! Тя носи истинска наслада и удоволствие и доставя неповторим емоционален заряд. Този интимен акт между двама влюбени, създава химикали в телата им, които ги карат да се чувстват щастливи и отпуснати.
Защо удоволствието от секса изчезва с годинитеЗащо удоволствието от секса изчезва с годинитеЗа секса е говорено толкова много, че човек започва да се чуди дали някой изобщо го практикува редовно. Защо удоволствието от секса изчезва с годините?
Пролетни храни за високо либидоПролетни храни за високо либидоИма ли начин да повдигнете либидото си, когато не сте в настроение за секс? Има и то приятен. Ето кои са пролетните храни за високо либидо, които ще ви помогнат да постигнете успех в спалнята.
Заради коронавируса: Правилните предпазни мерки при сексЗаради коронавируса: Правилните предпазни мерки при сексКоронавирусът се разпространява и е важно да знаем как да се предпазим. Какви за безопасните мерки за секс по време на пандемия от коронавирус?
Женският оргазъм – ключът към добро здравеЖенският оргазъм – ключът към добро здраве
29 Март
Спор няма - оргазмът е истинско удоволствие! Защо обаче човешките същества са създадени, така че да изпитват оргазъм? А ето и кои са най-важните ползи за здравето от редовния оргазъм
Не правете това, ако сте във връзка отскоро!Не правете това, ако сте във връзка отскоро!Всяко начало е красиво и вълнуващо, особено ако става въпрос за нова връзка. Но ако искате да задържите момента за дълго, никога не правете това. . .