Интимно

Интимно

Интимни съвети, публикации и любопитни факти. Интимни откровения и преживявания.
Кога се прави най-хубав секс?Кога се прави най-хубав секс?
20 Януари
Petra Vasileva
Традиционно хората правят секс когато падне здрач, обвити в мистиката на нощта. Независимо от тези ни навици обаче, оказва се, че телата ни диктуват друго.
Съветът на експертите: Кои са най-добрите места за секс?Съветът на експертите: Кои са най-добрите места за секс?Повечето двойки стандартно предпочитат спалнята, когато става въпрос за интимни ласки. Въпреки това експертите са категорични, че тя не е най-доброто място за секс.
Защо изневеряват женитеЗащо изневеряват женитеАко вие сте дали повод на вашата половинка да потърси ласки другаде, все още не е късно да поправите грешката си и отново да се радвате на хармонична връзка. Вижте защо жените изневеряват.
Кое е най-доброто място за секс?Кое е най-доброто място за секс?
06 Януари
Petra Vasileva
Когато нещата опрат до секс, кухнята вероятно е последното място, в което си мислите, че може да развихрите страстта си. Голяма грешка. Оказва се, че ако се отдадете на плътски удоволствия именно там, ще изгорите най-много калории.
Секс сценарии от сънищата и какво означават в реалносттаСекс сценарии от сънищата и какво означават в реалносттаВсеки човек сънува, независимо дали след това на другия ден си спомня какво е сънувал или няма никакви спомени. Ако питате учените, те ще ви кажат, че сънищата нямат никакво отношение към реалността, не са натоварени с пророчества и няма да променят живот
Виж как стресът на работа се отразява на мъжа тиВиж как стресът на работа се отразява на мъжа тиНадали има мъже по света, които да не изпитват истински ужас ако не успеят да вдигнат самолетчето си или пък ако то внезапно, набрало сила, да се изстреля в небето, започне да изпитва силата на земното притегляне.
Какво жените по света търсят у мъжетеКакво жените по света търсят у мъжетеЖените в различните краища по света търсят различни качества в мъжете, които предпочитат като дългосрочни партньори. Идеалният партньор по света изглежда съвсем различно както по отношение на физическите данни, така и. . .
Какво мразят мъжете в леглотоКакво мразят мъжете в леглотоКакво мразят мъжете в леглото, е въпрос, на който само един мъж може да отговори, но ние като жени все пак имаме някои наблюдения. Освен че е добре да спазвате добра хигиена и да не плямпате много с мъжа в кревата, но и. . .
Разчупване на рутината във връзката. Ето как!Разчупване на рутината във връзката. Ето как!След лудото влюбване настъпва и рутината в по-дългите връзки. Как да разчупим рутината с партньора?
Важни съвети за секс по време на цикълВажни съвети за секс по време на цикълЗа да протече всичко по приятен и безопасен начин, е редно да се спазват определени правила по време на секс при менструация. Ето какво да имате предвид, ако се решите на подобен род забавления