Интимно

Интимно

Интимни съвети, публикации и любопитни факти. Интимни откровения и преживявания.
Пролетни храни за високо либидоПролетни храни за високо либидоИма ли начин да повдигнете либидото си, когато не сте в настроение за секс? Има и то приятен. Ето кои са пролетните храни за високо либидо, които ще ви помогнат да постигнете успех в спалнята.
Секс по време на бременност - съвети и ползиСекс по време на бременност - съвети и ползиВсяка жена си задава въпроса дали е безопасно да прави секс по време на бременността. Много често и мъжете имат задръжки да правят секс по време на бременността. Ето съвети и ползи от секса при бременност.
Предимства на връзките от разстояниеПредимства на връзките от разстояниеЖивотът е непредсказуем, затова не знаем какво изпитание може да ни поднесе на пътя. Какви са предимствата на връзките от разстояние? Какви са ползите при връзките от разстояние?
Най-честите секс проблеми при двойкитеНай-честите секс проблеми при двойкитеЕдин от основните ключови фактори за разбирателството и добрите отношения в една връзка е сексът. Точно по тази причина често интимните проблеми между двама души могат да доведат и до по-сериозни негативни такива и дори понякога да се стигне и до раздяла.
Най-големите убийци на мъжкото либидоНай-големите убийци на мъжкото либидоМного често се опитваме да решаваме дадени проблеми, без да знаем какво ги е предизвикало. Същото важи и за спада в мъжкото либидо. Кои са най-големите убийци на мъжкото либидо?
Секс с бившия – предимства и недостатъциСекс с бившия – предимства и недостатъциДали сексът с бившия е добра идея? Вижте предимства и недостатъци на секса с бившия ви приятел? Дали е добра идея да го направите?
Безотказни трикове за невероятен сексБезотказни трикове за невероятен сексС времето сексът става някак по-скучен и еднообразен, но дори ако връзката ви е дългогодишна, това не значи, че не можете да върнете страстта в интимните ви отношения.
Признаци, че той се кани да ти изневериПризнаци, че той се кани да ти изневериВсяка жена иска да знае дали може да има доверие на гаджето си и дали той й изневерява. Всъщност, често признаците са очевидни, но жените или не ги виждат, или избират съзнателно да не им обръщат внимание. Ето няколко признака на бъдеща изневяра.
Секс на първа среща - да или не?Секс на първа среща - да или не?Няма да анализираме моралните ценности на всеки човек, а по-скоро ще се опитаме да разгледаме причините за и против секса на първа среща. Плюсове на секса на първа среща
Най-честите секс проблеми в дългите връзкиНай-честите секс проблеми в дългите връзкиНе е нормално в една дълга връзка сексът набързо да се приема като по-добре от нищо. Ще изброим най-честите секс проблеми в дългите връзки, защото има и такива. А и в повечето случаи заедно можете да ги преодолеете.