ezine.bg»Статии»Интимно
Интимно

Интимно

Интимни съвети, публикации и любопитни факти. Интимни откровения и преживявания.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хелън Фишър: Защо изневерявамеХелън Фишър: Защо изневерявамеЗащо изневеряваме? Защо изневеряват жените? Защо изневеряват мъжете? Какви са причините да изневеряваме?
Вината не е в теб: ето защо той не бърза със секса!Вината не е в теб: ето защо той не бърза със секса!Те се целуват, но не много страстно. Държат се за ръце, но след това се прибират. Жената намеква, че е готова и на повече, но мъжът се преструва, че не разбира. Защо?
Жените с кръвна група 0 са тигрици в леглотоЖените с кръвна група 0 са тигрици в леглотоКръвната група определя нашата сексуалност. Най-големи експериментатори в леглото са мъжете и жените с кръвни групи 0, показва изследване в областта на потентността.
Най-сексуалната зодия в зодиакаНай-сексуалната зодия в зодиакаСексуалността е лична характеристика на всеки индивид и тя е строго индивидуална. Най-сексуалната зодия в зодиака:
Кога мъжете изневеряватКога мъжете изневеряватЕдин от най-големите страхове на жените е половинката им да не им измени. Страхът идва от неизвестното – не е ясно защо мъжете го правят и кога ще решат да изневерят (ако изобщо се случи).
Връзка с по-млад мъж - кога е лоша идея?Връзка с по-млад мъж - кога е лоша идея?Ето в кои ситуации обаче това се оказва не толкова добра идея! Нека видим недостатъците при връзка с по-млад мъж!
Връзка с по-млад мъж - плюсове и минусиВръзка с по-млад мъж - плюсове и минусиВръзката с по-млад мъж може да бъде търсеното любовно преживяване или разочароващото романтично пътешествие. Връзка с по-млад мъж - плюсове и минуси.
Признаци, че той се кани да ти изневериПризнаци, че той се кани да ти изневериВсяка жена иска да знае дали може да има доверие на гаджето си и дали той й изневерява. Всъщност, често признаците са очевидни, но жените или не ги виждат, или избират съзнателно да не им обръщат внимание. Ето няколко признака на бъдеща изневяра.
Кои са най-горещите сексуални фантазии на зодиитеКои са най-горещите сексуални фантазии на зодиите
20 Април
Mariane
Когато светлините загаснат и двойките останат насаме, целият останал свят престава да съществува за тях и те остават насаме, в плен на еротиката и на собствените си сексуални фантазии.
Знаци, че Той иска само секс от тебЗнаци, че Той иска само секс от тебЗнаци, че Той иска само секс от теб. Как да разбереш, че той няма сериозни намерения към теб? Разгадай тайните му намерения.