Интимно

Интимно

Интимни съвети, публикации и любопитни факти. Интимни откровения и преживявания.
Вреди от неправенето на сексВреди от неправенето на сексЛипсата на секс носи някои рискове и за двата пола. Кога неправенето на секс може да е опасно? Какви са рисковете от нередовния полов живот?
Да простим ли изневяра?Да простим ли изневяра?Да простим ли изневярата? Кога си заслужава да простим изневяра и кога не? Не е никак лесно да се прости измяна. Изневярата може да съсипе брака ви.
Как да поддържаме страстта във връзкатаКак да поддържаме страстта във връзкатаПри дългите връзки идва момент, в който страстта се губи за сметка на другарството. Ето няколко съвета как да поддържате страстта във връзката си. Как да възобновите страстните отношения помежду си?
Приятели за секс - предимства и недостатъциПриятели за секс - предимства и недостатъциПриятели за секс - предимства и недостатъци. Добра идея ли е приятелският секс? Какви са приятелите за секс. Знаете ли правилата на секса между приятели?
Сексът с мъжа ви е незадоволителен? Ето как да го променитеСексът с мъжа ви е незадоволителен? Ето как да го променитеАко сексът с мъжа ви се е превърнал в рутина или дори го възприемате като някакво досадно задължение от ваша страна, то това не означава, че веднага трябва да скочите в чуждо легло. Ето съвети за по-добър секс.
Етерични масла, които действат като афродизиакЕтерични масла, които действат като афродизиакДа не забравяме за вълшебните свойства на етеричните масла! Някои изследвания сочат, че има няколко вида етерични масла, които действат като мощен афродизиак
Класически мъжки начини да ви вкара в леглотоКласически мъжки начини да ви вкара в леглотоПонякога доброто държание може да ви заблуди и насреща ви да стои играч, който иска да ви вкара в леглото си. Как да разберете дали това е така? Ето кои са класически мъжки начини да ви вкара в леглото.
Какво издава първата ти целувка с Него?Какво издава първата ти целувка с Него?Вероятно се чудиш дали този път нещата ще се получат - може да разбереш лесно, защото първата целувка ще ти подскаже. Ето какво всъщност издава първата ти целувка с Него?
Златни правила при секс между приятелиЗлатни правила при секс между приятелиДобра идея ли е сексът между приятели? Сексът между приятелите може да е приятно изживяване. Но трябва да спазвате златните правила за приятелски секс.
Искате да бъдете перфектни и неустоими в целуването? Вижте тези трикове!Искате да бъдете перфектни и неустоими в целуването? Вижте тези трикове!Целувката е уникален, чувствен израз на любовта! Тя носи истинска наслада и удоволствие и доставя неповторим емоционален заряд. Този интимен акт между двама влюбени, създава химикали в телата им, които ги карат да се чувстват щастливи и отпуснати.