Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Тези летни шапки винаги ще са модерни!

Тези летни шапки винаги ще са модерни!

Модерни летни шапки

Летните шапки са не само модерен и ефектен аксесоар, но и средството, което ни пази в горещите летни дни, особено на плажа. Шапката за плаж пази косата от изсушаване, създава комфорт за очите, а заедно с това е моден аксесоар, който отличава всяка дама в тълпата. Летните шапки са подходящи както за празници, така и във всекидневието, защото слънцето през този сезон е в изобилие.

Какви шапки са модерни, кои отиват на определена форма на лицето, какви материи са актуални и подходящи за лятото?

Най-често може да се наблюдават шапки от плътна материя, светли на цвят и с широка периферия, тъй като имат голям радиус и ефективно предпазват от слънцето. Това, разбира се, е само една възможност, интересните предложения са наистина много. Най-модерните от тях не губят своята актуалност с времето, модата при тях е нещо дълговечно. Ето някои модерни летни шапки!

Лятна плетена шапка

Плетена шапка за лятото

Романтиката е водещото в този вид шапки. Изтънчени и нежни, те са повече аксесоар за украса, отколкото средство за предпазване. Сред тях обикновено няма широки периферии, те са малки бижута, на които е трудно да се устои, както на всеки красив предмет. Цветовото разнообразие е голямо, но най-често се срещат в нежни летни нюанси или пастелни тонове.

Бош лятна шапка

Този продукт е един от най-оригиналните посоки в женската мода. Неочаквани цветове и покрития са характерното за тези шапки, които се отличават с практичността си. Велурът, тънката кожа и памукът са най-често използваните материи за изработката им. Подходящи са за климат, където лятото е силно ветровито.

Лятна шапка Федора

Шапка за морето

Шапката от този моден стил може да се намери и в летен вариант. Ъгловата корона и тесни ръбове - това са отличителните черти на елегантния стил, което ги прави подходящи и за вечерна шапка. Този модел лятна шапка набляга на чертите на лицето на дамата, която я носи.

Лятна шапка с уши

Истински оригинален дизайн предлага модерна лятната шапка с уши. Летните модели се предлагат в магазини за трикотажни изделия. Твърдите и плътни материали са характерен избор при изработването им. Велурени, сламени или памучни - тези шапки остават модни, защото са необичаен избор най-често на младите дами.

Летни сламени шапки

Сламена шапка

Ако трябва да говорим за класика при летните шапки, това несъмнено са сламените модели. Те са неостаряващият хит на пазара. Някои от тях са чисто декоративни модели - с малък размер и в нестандартни цветове. Някои модели са снабдени с много удобни аксесоари, перфектно защитаващи от лятното слънце. Перфорираната шарка е често срещана и стои ефектно.

Широка лятна шапка с ръб

Лятна шапка за плаж

Повече от 30 години този модел не излиза от мода, защото е изтънчена и елегантна. Комбинацията със слънчеви очила създава истинска мистерия около дамата, която носи този модел. Памукът, велурът, ленът, мрежата, дантелата са все подходящи материи за този вечен модел.

За всяка шапка е важно да се носи със стил, настроение и самочувствие, така че да бъде красивият аксесоар към лятната визия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest