Модни Тенденции

Модни Тенденции

Модни тенденции и отблясъци от света на модата. Следвате ли модните тенденции? Виж тук.
Причини да изберете цял банскиПричини да изберете цял банскиПрез последните няколко лета целите бански костюми са изключително актуални. И докато някои момичета все още са скептични към затворените модели, то много модни блогъри и известни личности заложиха именно на такова плажно облекло.
Модерни цветове, които всеки ще носи през лято 2021Модерни цветове, които всеки ще носи през лято 2021Дори навън все още да прехвърча сняг и да имате усещането, че лятото е много далеч, е винаги добре да сте един ход пред останалите. Модерни цветове, които всеки ще носи през лято 2021.
4 незаменими модела сандали за пролетта и лятото4 незаменими модела сандали за пролетта и лятото
28 Април
Admin
Харесваме класическите равни сандали, гладиаторските, обсипани с каишки, моделите с ток и онези с кристали и декорации. Любимите ни марки се грижат да имаме избор.
Мъжката мода през 21. век – как тя се е променила?Мъжката мода през 21. век – как тя се е променила?
28 Април
Admin
Човекът е същество, което претърпява своята еволюция с течение на годините. Освен физиологични промени, наблюдаваме и такива, които се развиват на ниво съзнание.
Пролетни идеи за освежаване на гардеробаПролетни идеи за освежаване на гардероба
22 Април
Admin
Модните трендове са обект на впечатляваща динамика. Те се менят постоянно, а с всяка изминала година стават все по-дръзки и изненадващи.
Стилни идеи за модерна пролетна визияСтилни идеи за модерна пролетна визияЯкетата също са част от една добре подбрана пролетна визия. Класически избори остават дънковото яке и коженото яке, които да комбинирате както с рокли, така и с дънки.
Роклите на пролетта са ярки и едноцветниРоклите на пролетта са ярки и едноцветниПролетта е тук, а с нея и новите модни тенденции. Най-любимият ни сезон, прелюдия към топлото лято, идва с едноцветни и ярки рокли.
Да изберем модерни ботуши тази зима!Да изберем модерни ботуши тази зима!Обувките са най-често фетиш за жените според проучванията. Кои ще са модерните ботуши този сезон? Хитовите ботуши на 2020 вече са по магазините.
Есен 2020: Ето кои обувки ще са модерни!Есен 2020: Ето кои обувки ще са модерни!Малко са нещата, които могат да се сравнят с радостта на жена, купила нов чифт обувки. Какви ще бъдат модерните обувки есен-зима 2020-2021? На какви модели трябва да обърнете специално внимание при подготовката за новия сезон?
Най-предпочитаните есенни шаловеНай-предпочитаните есенни шаловеШаловете очевидно са от съществено значение за есенния гардероб, но с толкова много различни стилове и дизайни, от които да избирате, може да е трудно да се спрете на подходящия за вас.