Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции
Модни Тенденции

Модни Тенденции

Модни тенденции и отблясъци от света на модата. Следвате ли модните тенденции? Виж тук.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Актуалните цветове в гардероба през пролет 2024Актуалните цветове в гардероба през пролет 2024
13 Март
Кои цветове ще са модерни през сезон 2024? Кои цветове да добавите в пролетния гардероб? Ето на кои пролетни цветове да заложите през 2024 година?
Модерният гардероб: тенденции за сезона и стилове за всеки тип фигураМодерният гардероб: тенденции за сезона и стилове за всеки тип фигура
27 Окт.
Модните тенденции се променят непрекъснато, следвайки динамиката на околната среда. Промените в начина на обличане се повлияват пряко от сезона и популярните цветове в настоящ план. Модерният гардероб: тенденции за сезона и стилове за всеки тип фигура.
Мръсната коса: хит в прическите за 2024 годинаМръсната коса: хит в прическите за 2024 година
24 Окт.
Навярно се чудите, какво ли може да е хем модно, хем лесно и безплатно? Ще ви разкрием тайната: новият моден хит за 2024 година е мръсната коса!
Кои цветове ще са модерни през есен 2023Кои цветове ще са модерни през есен 2023
05 Окт.
Цветовете имат изключително важна роля при формиране на стила на обличане. Те играят ключова функция при интерпретацията, подредбата и излъчването на всяко облекло. Кои цветове ще са модерни през есен 2023.
Есен 2023: Кои обувки ще са модерни?Есен 2023: Кои обувки ще са модерни?
04 Окт.
През есента обувките имат няколко основни функции- удобство, да пазят стъпалата и да придават елегантност на визията. Ето кои са модерните обувки за есента на 2023
Кои ще са модерните бански това лято (ГАЛЕРИЯ)Кои ще са модерните бански това лято (ГАЛЕРИЯ)
08 Юни
С наближаването на лятото изборът на бански костюм се превръща във все по-актуална тема. Ако комплектите ви от минали години, са прекалено стари или са ви омръзнали, е време да заложите на нов бански костюм.
Пет дрехи, задължителни за лятотоПет дрехи, задължителни за лятото
07 Юни
Лятото е време, в което тялото ни получава шанса да се освободи от стегнатите дрехи и да се движи повече. Кои летни дрехи обаче винаги ще са на мода?
Ретро банските пак са на мода!Ретро банските пак са на мода!
03 Юни
Всичко ново е добре забравено старо. Тази аксиома се употребява в модните среди отдавна и отразява същността на модата изобщо, като започнем с облеклото за официални случаи и завършим с плажните костюми. Ретро банските пак са на мода!
Модерни плажни рокли за лятотоМодерни плажни рокли за лятото
28 Май
Плажните рокли са прекрасен начин да се спасим от горещината, а и да изглеждаме уникално на плажа. Най-хубавото от всичко е, че няма никакви ограничения в дължината.
Кои обувки ще са модерни през лято 2023?Кои обувки ще са модерни през лято 2023?
14 Май
През лятото на 2023 година можем да очакваме много различни модели и стилове на обувки, които ще бъдат модерни и елегантни. Кои обувки ще са модерни през лято 2023?
Роклите на пролетта са ярки и едноцветниРоклите на пролетта са ярки и едноцветни
04 Май
Пролетта е тук, а с нея и новите модни тенденции. Най-любимият ни сезон, прелюдия към топлото лято, идва с едноцветни и ярки рокли.
Актуални цветове през лято 2023?Актуални цветове през лято 2023?
27 Април
Модерните цветове за лятото на 2023 внасят нотка на свежест, енергия и надежда. Актуални цветове през лято 2023?
Модни тенденции в облеклото през лято 2023Модни тенденции в облеклото през лято 2023
25 Април
Ако трябва да опишем накратко модните тенденции през лятото на 2023 година, то най-подходящият израз е празник на цветовете. Вижте повече: