Модни Тенденции

Модни Тенденции

Модни тенденции и отблясъци от света на модата. Следвате ли модните тенденции? Виж тук.
Най-предпочитаните есенни шаловеНай-предпочитаните есенни шаловеШаловете очевидно са от съществено значение за есенния гардероб, но с толкова много различни стилове и дизайни, от които да избирате, може да е трудно да се спрете на подходящия за вас.
Кои ще са най-актуалните дрехи през есен 2020Кои ще са най-актуалните дрехи през есен 2020Освен че по-алтернативните облекла вече се считат модерни, главната тенденция тази година е към удобството. Ето кои ще са най-актуалните дрехи през есен 2020.
Причини да изберете цял банскиПричини да изберете цял банскиПрез последните няколко лета целите бански костюми са изключително актуални. И докато някои момичета все още са скептични към затворените модели, то много модни блогъри и известни личности заложиха именно на такова плажно облекло.
Трикини - новият моден тренд в банските за това лятоТрикини - новият моден тренд в банските за това лятоТова лято няма да е като никое друго досега. Плажната мода тази година също. Дами и господа, пригответе се за трикините, които ще видите на плажа това лято!
Червена булчинска рокля - бялото е демодеЧервена булчинска рокля - бялото е демодеКласическата бяла булчинска рокля вече не е на мода. Оказва се, че съвременните булки все по-често се спират на цветни сватбени тоалети.
С какво ще ни изненада модата през зимата на 2019 година?С какво ще ни изненада модата през зимата на 2019 година?Модните законодатели вече представиха новите тенденции в модата за тази зима. Тя не се отличава с нови революционни предложения, но все пак дизайнерите никога не са пропускали да включат съвсем нов стил или цвят и да го превърнат в акцент на сезона.
Класическо синьо - цветът на 2020 годинаКласическо синьо - цветът на 2020 годинаЦветът на 2020 ще бъде класическо синьо. Това е наситен нюанс на синьото, студен, но надежден, излъчващ постоянство и увереност. Той не е лек нюанс, който да пленява с ефирност и да
Модните тенденции за есента на 2019 годинаМодните тенденции за есента на 2019 годинаЩе го виждаме дълги и къси рокли от ефирни материи, с много къдрички и воланчета. Какво още ще видим от есенната мода 2019?
Парка - абсолютният хит сред есенно-зимните якета!Парка - абсолютният хит сред есенно-зимните якета!Парка е един от най-нашумелите през последните години есенно-зимни якета.
Жълтото ще е модният цвят на есентаЖълтото ще е модният цвят на есентаЖълтото е един от големите фаворити в цветната надпревара на есента. Той дори би могъл да бъде пренесен и върху булчинските тоалети. Жълтото прекрасно се връзва със синьото на дънките.