Модни Тенденции

Модни Тенденции

Модни тенденции и отблясъци от света на модата. Следвате ли модните тенденции? Виж тук.
Класическо синьо - цветът на 2020 годинаКласическо синьо - цветът на 2020 годинаЦветът на 2020 ще бъде класическо синьо. Това е наситен нюанс на синьото, студен, но надежден, излъчващ постоянство и увереност. Той не е лек нюанс, който да пленява с ефирност и да
Модните тенденции за есента на 2019 годинаМодните тенденции за есента на 2019 годинаЩе го виждаме дълги и къси рокли от ефирни материи, с много къдрички и воланчета. Какво още ще видим от есенната мода 2019?
Парка - абсолютният хит сред есенно-зимните якета!Парка - абсолютният хит сред есенно-зимните якета!Парка е един от най-нашумелите през последните години есенно-зимни якета.
Жълтото ще е модният цвят на есентаЖълтото ще е модният цвят на есентаЖълтото е един от големите фаворити в цветната надпревара на есента. Той дори би могъл да бъде пренесен и върху булчинските тоалети. Жълтото прекрасно се връзва със синьото на дънките.
Най-модерните якета тази есенНай-модерните якета тази есенЕсента е тук, а зимата е по-близо, отколкото си мислите. И в този ред на мисли сега е най-подходящото време да се огледате за топло яке, което да ви служи вярно през по-студените дни. През този есенно-зимен сезон някои стари тенденции се завръщат отново.
Най-модерните есенни пуловериНай-модерните есенни пуловериЛятото отново е зад гърба ни и е време топлите дрехи да се върнат. Късите поли, ефирните рокли и оскъдните потничета остават за догодина, а на тяхно място се появяват зимните ни одежди. Кои са най-модерните есенни пуловери?
Есенни тенденции през 2019-та, за които всички говорятЕсенни тенденции през 2019-та, за които всички говорятЕсента вече е тук и макар времето навън да е доста променливо, календарът ни напомня – време е за новите сезонни тенденции. Какво ще е модерно през есен 2019-та, ще разберете, ако продължите да четете.
Обувки за босо ходене - предимства и недостатъциОбувки за босо ходене - предимства и недостатъциОбувките за босо ходене, както повечето неща в живота, имат своите предимства и недостатъци. Обувките за босо ходене са леки и еластични, също така са много удобни. Всички знаем ползите от босото ходене.
Модните тенденции при есенния маникюр за 2019-таМодните тенденции при есенния маникюр за 2019-таЕсента е тук, но не мислете, че това ще доведе до скучни модни тенденции при маникюра. Пригответе се за смели и нетрадиционни решения при оцветяването на ноктите, които ще нажежат страстите и ще компенсират по-ниските температури навън.
Най-предпочитаните есенни шаловеНай-предпочитаните есенни шаловеШаловете очевидно са от съществено значение за есенния гардероб, но с толкова много различни стилове и дизайни, от които да избирате, може да е трудно да се спрете на подходящия за вас.