ezine.bg»Статии»Интимно»Най-сексуалната зодия в зодиака

Най-сексуалната зодия в зодиака

сексуална зодия
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Сексуалността е лична характеристика на всеки индивид и тя е строго индивидуална. Може да се усети в походката, начина на изразяване, гласа и в цялостното излъчване.

Може ли да се правят обобщения за сексуалността на големи групи хора, каквито са тези, принадлежащи към определен знак на зодиака?

Смята се, че всяка зодия има собствена енергия, характерна за хората от нея и тя оказва пряко влияние върху тяхната сексуалност.

Дали е вярно, или не, не е въпрос за спорове, защото по-интересно е да се види рейтингът, направен от астролозите за сексуалността на отделните знаци. Всяка класация поставя някоя от зодиите на първо място, а крайното мнение е лична преценка.

Кои са кандидатите за водач на тази своеобразна класация?

Скорпион

Този зодиакален знак най-често е нареждан най-напред в списъка на сексуалните знаци. Смята се, че сексуалната енергия у Скорпионите е максимално силна. Те самите са безупречни - красиви, обичат себе си и излъчват сексапил и чар. Един скорпион никога няма да си позволи да не бъде във форма. Това го прави винаги интересен за другия пол.

Рак

най-сексуалната зодия

В доста представи именно Ракът е най-сексуалната зодия. Приемат представителите на знака като своеобразен сексуален гуру, защото са много харизматични и артистични. Сексуалността за тях е не само качество, но и оръжие, с което печелят битките на любовния фронт. Умеят да бъдат в центъра на вниманието и предизвикват интерес.

Лъв

Няма как царствената зодия да не се намеси в този спор. Енергията на знака е добре известна, грацията и очарованието, което пръскат двата пола не остават незабелязани. Лъвът има силно чувство за контрол и добре умее да прикрива всички недостатъци и да изтъква предимствата си. Това го прави привлекателен.

Овен

Представителите на зодията запазват своя младежки вид и свежест дълго и съчетавайки я с темперамента си стават силен притегателен център от сексуално естество. Те са настъпателни, агресивни понякога, но това действа стимулиращо и постигат своето.

За да подейства темперамента на една зодия, нужно е да се създаде зодиакална двойка, която има силно привличане помежду си. Нужна е хармония, сигурност и състояние на единомислие и единодействие, които се постигат само когато двойката е на една вълна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest