Ezine.bg»Статии»Интимно»Знаци, че Той ти изневерява с твоя приятелка

Знаци, че Той ти изневерява с твоя приятелка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190212
Знаци, че Той ти изневерява с твоя приятелка

В една връзка доверието и верността са от съществено значение. Изневярата може да разруши връзката и да остави дълбоки следи на емоционалното ни благополучие.

Един от най-болезнените начини, по които някой може да измени, е когато мъжът ви изневери с ваша приятелка. Научете как да разпознаете знаците, че партньорът ви може да ви е изневерил с приятелка, и как да се справите с този труден момент.

1. Промененото поведение може да загатва изневяра

Един от първите и най-очевидни признаци на изневярата е промененото поведение на партньора ви. Ако той започне да се държи по-странно, да става по-затворен или обратно - по-нервен, то това може да бъде индикация за проблем във връзката. Обърнете внимание на всякакви неподобни промени в характера или обичайното му поведение.

2. Изключително чести срещи с приятелката ви

Ако забележите, че партньорът ви започва да се вижда изключително често с определена приятелка и това става без каквато и да било логична причина, трябва да обърнете внимание. Нещо може да се развива между тях. Дори и да не знаете за техни срещи, обърнете внимание как те се държат във ваше присъствие. Дали си разменят странни погледи или пък всячески се избягват. Това може да са признаци, че мъжът ви изневерява с приятелката ви.

3. Той става тайнствен и крие съобщения заради изневяра

Знаци, че Той ти изневерява с твоя приятелка

Ако забележите, че партньорът ви става по-тайнствен с телефона си и скрива съобщенията си или разговорите с определена приятелка, това може да бъде явен знак, че нещо се случва зад гърба ви. Друг признак е, ако той започне да заключва телефона си или провежда разговори в другата стая.

4. Намаляващ интерес към вас сочи изневяра

Изневярата с приятелка може да доведе до намаляване на интереса на партньора ви към вас. Ако забележите, че той става по-дръпнат, не проявява интерес към вашите нужди и чувства или дори се държи студено към вас, това може да бъде знак за проблем.

5. Намаляващата интимност е знак за изневяра

Изневярата често може да доведе до намаляване на секса във връзката ви. Партньорът ви може да се оттегли физически и емоционално, тъй като споделя чувствата и емоциите си с друг човек.

6. Честите лъжи като признак на измяна

Знаци, че Той ти изневерява с твоя приятелка

Ако забележите, че партньорът ви ви лъже или се опитва да ви измами по какъвто и да било начин относно отношението му с приятелката си, това е сигнал за тревога. Лъжите са често признак за нещо недобро.

7. Интуицията ви подсказва, че той ви мами

Най-важното е да се доверявате на собствената си интуиция. Ако имате усещане, че нещо не е наред и партньорът ви може да ви изневерява с приятелка, не игнорирайте това усещане.

Изневярата е тежък проблем във всяка връзка. Ако сте забелязали някой от тези знаци и имате съмнения, не е лошо да се обърнете към партньора си за разговор. Откритата комуникация е ключът към разрешаване на конфликти и възстановяване на доверието във връзката ви.

Вижте още:

- Ползи от изневярата;

- Как да простим изневяра;

- Как да преодолеем раздялата;

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest