ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Галена ще става майка героиня

Галена ще става майка героиня

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Галена

Фолк певицата Галена иска да бъде многодетна майка. Това била една от мечтите на гласовитата красавица, която има момче на три годинки, защото само едно дете не й стигало.

Малкият Стефан е плод на любовта на Галена с бизнесмена Галин, който преди години беше взел под крилото си фолк певицата Десислава. При тях обаче нещата не потръгнаха и след раздялата им той даде сърцето си на Галена.

Галена, която е лудо влюбена в невероятното си хлапе, не смята да спира дотук и иска да има още деца. Това е и идеята на Галин, който ще бъде горд татко на много деца от красивата си половинка.

Освен собствено дете, което Галена смята да роди в близко бъдеще, певицата иска да направи щастливо и някое изоставено от родителите си дете от социален дом.

В това отношение тя се радва на подкрепата на любимия си, който винаги е готов да застане зад нея, когато има нужда от подкрепата му.

Втората бременност на Галена щяла да е планирана предварително, за да може изпълнителката сама да прецизира сезона, в който ще бъде с най-голям корем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest