Звезди

Звезди и Знаменитости

Светски новини и клюки за звездите у нас и по света. Холивудски и български звезди. Пикантерии за известните от цял свят.
Известни личности от зодия ДеваИзвестни личности от зодия ДеваОт зодиака е известно, че родените в периода от 24 август до 23 септември попадат под влиянието на зодиакален знак Дева. Кои известни личности са от зодия Дева?
Известни личности от зодия РакИзвестни личности от зодия РакРакът е много специална зодия. Кои известни личности са от зодия Рак? Ето няколко вдъхновяващи звезди от зодия Рак.
Известни личности от зодия ВодолейИзвестни личности от зодия ВодолейВодолеите са нестандартни личности, оригинали, които отказват да следват тълпата. Кои звезди са Водолеи? Известни личности от зодия Водолей.
Известни личности от зодия СкорпионИзвестни личности от зодия СкорпионЕто и някой известни личности от зодия Скорпион, които се открояват и са сред най-ярките представители на зодията. Най-ярките и загадъчни представители на зодиака - това са представителите на зодия Скорпион
Известни личности от зодия ОвенИзвестни личности от зодия ОвенИзвестни личности от зодия Овен. Представителите на зодия Овен се открояват със силната си воля, енергичност и позитивизъм.
Известни личности от зодия БлизнациИзвестни личности от зодия БлизнациЩастливци са родените под знака на Близнаците. Вижте известни личности от зодия Близнаци. Цял свят говори за тях и това не е случайно!
Известни личности от зодия КозирогИзвестни личности от зодия КозирогКои известни личности са зодия Козирог? Привидно уверен и със самочувствие, Козирогът предпочита да крие чувствата и емоциите си далеч от любопитни очи.
Тайните за красота на Анджелина ДжолиТайните за красота на Анджелина ДжолиВсички се възхищаваме не само на големия талант на Анджелина Джоли, но и на нейната красота. Какви са тайните за красота на Анджелина Джоли?
Ето каква е сутрешната рутина на кралица Елизабет IIЕто каква е сутрешната рутина на кралица Елизабет IIПрез цялото си управление (най-дългото в британската история) Елизабет II показа, че е много последователна във всяко едно отношение. Тази последователност може да се види и в сутрешен режим на кралица Елизабет II.
Меган Маркъл и други звезди, прикриващи истинската си косаМеган Маркъл и други звезди, прикриващи истинската си косаМного световни личности също не харесват своята коса и се опитват да ѝ придадат друга форма. Сред тях е и Меган Маркъл.