Ezine.bg»Статии»Интимно»Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Свети Валентин, който вече и у нас отбелязваме на 14 февруари, по традиция носи със себе си много романтика и загадъчност. Не толкова подаръците, колкото самата изненада са онова, което правят Деня на влюбените толкова специален. Независимо какво ще решите да поднесете на любимия си човек, ако го направите с нужното внимание и успеете хубаво да го изненадате, празникът ще бъде вълшебен.

С всяка следваща година идеите за това как да покажем на любимия колко много го обичаме, се изчерпват и това до известна степен ни създава проблеми. Нямате много време, трябва да работите, но и много искате да организирате нещо интересно във връзка с празника. Ето няколко идеи, които можете да използвате и които няма да ви струват много като време и средства:

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Купете кутия бонбони, още по-добре би било ако вашата половинка има любими такива. След това много внимателно отворете целофана на кутията, така че да можете да пъхнете в нея листче. На него може да напишете най-различни неща – ако умеете да редите рими, измислете стихче. В случай, че това не ви се отдава особено, просто напишете какво чувствате, колко много означава за вас любимият човек и т.н Сложете листчето в кутията и облепете внимателно целофана с тиксо. Поднесете кутията и вижте как ще реагира половинката на милото ви обръщение.

Друг вариант е да сложите листчето с любовното послание в тортата или друг десерт за Влюбени. Най-добре ако нямате много време, купете готова и завъртете листчето на фуния, след което го забодете в тортата. Може също да сложите на всяко парче торта отделно листче с някакви мили думи за любимия човек.

Много хубава идея е да направите малка кутийка, в която да сложите различни причини, заради които сте влюбени в този човек. Нужна ви е картонена кутия, фолио или опаковъчна хартия и малки листчета, на които лично да напишете вашите причини за силната ви любов към половинката.

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Направете му вечеря – дори да не обичате да готвите, опитайте се да я направите сами този път. А ако действително не го правите често, това ще бъде още по-голяма изненада. Сложете на трапезата афродизиаци и се насладете на вечерта. Добавете червено вино с етикет, който сами сте изработили на компютър – може да напишете „Обичам те” или каквото пожелаете, може да добавите и ваша снимка, след това го принтирате и залепяте.

Ако там, където живеете има ледена пързалка, заведете половинката си да се пързаляте заедно. Ако попитате какво му е романтичното – постоянно се държите за ръце, а и освен това, идеята определено е оригинална.

Друга добра идея за Свети Валентин е да го заведете на танци – на 14 февруари заведенията масово правят разни конкурси и различни събития свързани с любовта. Подберете такова място, където се танцува и заведете половинката да разкършите тела, преди да дойде време за романтичната вечеря.

Вероятно си спомняте онези малки звездички, които светеха, когато се заредят от светлината. Купете от тях достатъчно, за да образувате едно сърце точно над леглото на половинката (или вашето общо, ако живеете заедно). Не забравяйте преди това да ги заредите на светло.

Как да изненадаме любимия за Свети Валентин

Свещите са винаги добър помощник, когато става дума за романтични жестове. Купете няколко ароматни свещи, запалете ги, изгасете светлината и се отдайте на вашия момент. Внимавайте, когато избирате свещите – подберете такива с по-лека миризма.

Опитайте се да направите романтично всичко в дома си – купете салфетки специално за случая, направете вечеря, добавете към трапезата вино, хубав сладък десерт, изключете светлината.

Всички тези предложения могат да бъдат допълнително аранжирани с малко цветя – на господата да кажем, че е хубаво да подарят цвете на своята любима. Дори е много по-хубаво, ако го правите не само на Свето Валентин.

Представете си блясъкът в очите на любимата жена, ако й подарите букет с рози, в които има червени свежи цветчета и едно-единствено, което е изкуствено. Добавете и една картичка в стила на празника, на която може да напишете „Обичам те толкова много и ще те обичам по същия начин, докато и последната роза от букета не изсъхне”.

Най-важното на празника Свети Валентин е да не мислите за проблеми на работа, отдайте се на мига и оставете тази вечер да бъде специална. Не забравяйте, че любовта и отношението се крият и в най-малките жестове – стига да са поднесени правилно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest