ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Най-модерните ботуши за пролетта

Най-модерните ботуши за пролетта

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Ботуши
Практичен уред за премахване на мъх
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
45.00 лв.
Виж ››

През тази пролет ще са модерни няколко вида ботуши, което е истинска радост за жените – всяка дама може да намери своя стил с модерни ботуши.

През пролетта на 2013 година са модерни ботуши с високи токчета, но също така и ботуши, които са с равна подметка. И в двата случая ботушите са украсени с изобилие от декоративни детайли – ленти, панделки, катарами, връзки.

По този начин всеки чифт ботуши може да изглежда различно от друг подобен чифт, а с малко фантазия дамата може да добави още украси към ботушите си.

Видове ботуши

Модерни са ярките цветове – зелено, синьо – тъмен и светъл нюанс, както и абсолютно всички нюанси на червения цвят – от наситения до светлочервения, почти розовия.

Високите чизми – с токчета или равна подметка, остават актуални и през тази пролет. Дължината на чизмите е малко над коляното или над средата на бедрото.

Актуални са чизмите на платформи, които са украсени с декоративни преплитащи се връзки в задната си част. Лачената цветна кожа е много модерна през тази пролет, особено имитациите на змийска и леопардова кожа.

Много модерни тази пролет ще бъдат и чизми, които в горната си част са скосени към задната страна. Това прави собственичката им спортна мацка, която прилича на ездачка.

Чизми

Чизмите се носят с клинове или впити панталони, а ако се носят с пола или рокля, подгъвът й трябва да е точно там, където започват ботушите, и не по-нагоре.

Ботушите, които са остри отпред, са модерни през пролетта на 2013 година. Те са украсени с ярки рисунки, предимно на цветя, тъй като тази тема присъства в модерните за пролетта дрехи, обувки и аксесоари.

Модерни са ботушите от различни материи – съчетанието от лачена и гладка кожа, от кадифе и сатен, от цветна и от черна кожа.

За изискани места са подходящи ботушите от кадифе и сатен, а лачените ботуши са подходящи за разходки по улиците. Ботушите, украсени с много ципове, са актуални през пролетния сезон.

Тази пролет са модерни както ботушите с тънък ток, така и ботушите с дебел ток, които са много удобни за носене. Ботушите с равна подметка са перфектни за спортните натури.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest