Ezine.bg»Статии»Интимно»И сексът минава през стомаха...

И сексът минава през стомаха...

AdminAdmin
Администратор
1k1
И сексът минава през стомаха...
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.

Сексуалността на мъжете и жените изключително се влияе от храните. Ароматът на храната оказва влияние и върху аромата на тялото и го подготвя за игри в леглото, смятат еро-кулинарите.

Според майсторите на еротични манджи, не трябва да се прави любов след обилно ядене, а едва половината стомах трябва да е пълен.

Дамите не трябва да черпят кавалера си с месо преди секс, защото то действа на организма като наркотик и на мъжа му се доспива.

И сексът минава през стомаха...

Ето няколко рецепти, които действат като истински афродизиак и гарантират приятни минути под юргана.

Възбуждаща салата - 6 червени сладки чушки, 4 с.л. нарязана на дребно коприва, 1 морков, 1 с.л. нарязана на ситно мента, 4 с.л. олио, 1 с.л. лимонов сок, сол и черен пипер на вкус. Чушките се нарязват на лентички, морковът се настъргва. Всички продукти се смесват и се украсяват с нарязаната мента.

Любовен еликсир - 1 чаша сухо червено вино, половин чаша мляко, 1 ч.л. мед, 1 ч. л. настъргано цвекло, 1 ч. л. сушена мента. Цвеклото се смесва с ментата и млякото и се кипва. След като престои на хладно 30 мин., се прецежда и се смесва с виното. Затопля се и се сервира с мед. Може да се приготви и с бяло вино.

Коктейл “Любовна мъка” - 1 чаша водка, половин чаша вода, половин чаша плодове от калина. Плодовете се измиват и се заливат с гореща вода. Запарват се 40 мин. и се смесват с водката. Сервира се студено.

Специалитет “Медени целувки” - 1 ряпа, 1 с.л. мед. Ряпата се издълбава, извадената част се настъргва и се слага обратно, смесена с мед. Стои цяла нощ и на сутринта се изяжда.

Напитка “Само за дами” - 2 с.л. коняк, 1 ч. л. сухи листа от малина, 1 ч. л. сухи цветя от невен, 1 ч.л. изсушени плодове от шипка, 3 чаши вода, щипка кимион. Всички билки се кипват и се запарват 20 минути. Прецеждат се и се добавя коняк. Сервира се топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest