ezine.bg»Статии»Звезди»Мария Силвестър е доволна от Зюмбюл

Мария Силвестър е доволна от Зюмбюл

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Мария Силвестър

Мария Силвестър, която според клюката за няколко месеца беше разделена с мъжа си Силвестър, известен като Зюмбюл от братя Мангасарян, вече е щастлива, защото кризата в отношенията им е отминала.

Слуховете разделиха двамата преди Нова година и се заговори, че Силвестър е в нежни отношения със своя колежка - чаровницата Ангелина, съпруга на спечелилия Биг Брадър Жоро.

След като доста време не взимаха отношение по въпроса, Мария и силната й половинка решиха да сложат край на спекулациите около връзката им. Те твърдят, че всичко между тях е перфектно.

Според близки техни приятели именно медийният шум около евентуалната връзка на Силвестър с колежката му довел до временната раздяла между двамата.

В социалната мрежа Мария и Силвестър променяха статуса си от обвързан на необвързан и обратно, с което всяха смут сред феновете си. Днес обаче всичко е наред между двамата.

Мария е щастлива и от факта, че тя е водеща на шоуто "България търси талант". Светлооката красавица е доволна, че са избрали точно нея, за да е лице на интересното шоу.

Съпругът й също бил много поласкан от факта, че именно нежната му половинка ще води надпреварата за таланти. Според близки до звездната двойка двамата в момента са много влюбени и постоянно демонстрират близост с прегръдки и целувки на обществени места.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest