ezine.bg»Статии»Интимно»Индийски крем връща девствеността на жените

Индийски крем връща девствеността на жените

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k139
Девственост
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Индийци създадоха крем, който може да върне девствеността на жените. Революционният продукт струва само 30 долара и се твърди, че свива мускулите на влагалището.

Продуктът се казва Отново на 18 и гръмко се рекламира като средство, което може да свие мускулите на влагалището на всяка жена, така че тя да се почувства отново девствена.

Кремът е създаден от компанията Ultratech, които с категоричност заявяват, че продуктът им е революционен и това е първият подобен крем, който пазарът на козметика предлага.

В продукта се съдържат златен прах, алое вера, бадеми и сок от нар.

От компанията гарантират, че кремът е преминал през всички необходими клинични изпитвания, преди да бъде пуснат за продажба. Според създаделите му участничките в изследванията са се върнали във времето преди да водят активен сексуален живот, след като редовно са използвали крема.

Буйни отзиви предизвика и рекламата на клипа, в който индийка танцува и пее на съпруга си, че се чувства девственица. Около тях са и родителите на мъжа ѝ, които по-късно се присъединяват към танца.

Индийски крем

В началото свекървата е възмутена от снаха си, но в края на рекламата възрастната жена се убеждава в жизнената необходимост от този крем и веднага си го купува.

Рекламата предизвика много дебати в Индия и по света от лекарски и феминистки организации. В социалните мрежи започнаха спорове, като критиците на този крем твърдят, че идеята му е да подкрепи широко разпространената теза в Индия, че сексът преди брака не е приемлив.

Ани Раджа, която е представителка а Националната федерация на индийските жени, заяви, че кремът е абсурден и появата му на пазара ще създаде комплекси за малоценност сред жените.

Защо жената трябва да е длъжна да запази девствеността си до брака? Всяка жена има право да прави секс с мъже, но в нашето общество се смята, че тя трябва да чака до сватбата – твърди Раджа.

Индийски генеколози споделят, че девствеността преди брака е ценност в страната и няма изгледи това да се промени.

В анкети само 19% от индийците одобряват секса преди брака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest