ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Камелия не иска ботокс

Камелия не иска ботокс

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Камелия

Камелия не смята да прибягва към ботокса, въпреки че някои колежки я съветват да го направи. Тя обаче е на мнение, че е достатъчно за една жена да се храни здравословно и да спортува, за да е в добра форма.

Певицата няма нищо против да има по някоя и друга бръчица по лицето си, която само подсказва колко обича да се смее. Фините линии издават, че тя постоянно е в добро настроение, тъй като са на местата, където се появяват бръчици, предизвикани от усмивки и смях.

Много по-млади колежки на изпълнителката от доста време посещават центрове за разкрасяване, защото се страхуват от появата дори и на най-малката бръчка.

Според Камелия обаче пред нея има още доста време, преди да реши да се подложи на подобна процедура. Затова дългокраката изпълнителка изобщо не се притеснява редовно да пуска в социалната мрежа свои снимки без грим.

Камелия

Певицата открай време се храни само с плодове и зеленчуци, които са с доказан био произход. Същото важи и за месото и млечните продукти, а тестено тя почти не докосва.

Голяма част от свободното си време тя прекарва във фитнес залата, на което се дължи изваяното й тяло. Въпреки това тя никога не е доволна от постигнатото и затова набляга на тренировките, за да постигне перфектен резултат.

Според клюката с доста енергия я зарежда и силната й половинка Цветин, който е с нея вече над едно десетилетие. Тъмнокосият чаровник, който е по-млад от певицата, е неотлъчно до нея и е много горд, че толкова български мъже въздишат по любимата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest