Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Люси Дяковска с нова тръпка

Люси Дяковска с нова тръпка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k337
Люси Дяковска

Скандално известната с любовта си към нежните създания Люси Дяковска отново е щастлива в компанията на най-новата си тръпка, която я дарява с цялата си любов.

Новата изгора на певицата нямала нищо общо с имиджа на бившето й гадже Камелия, което Люси като съвременна и необременена от табута млада дама представи във ВИП брадър.

Любимата на Люси не е българка, тя живее в чужбина и дори има малко дете. Камелия, която според слуховете била инициаторка на раздялата с Дяковска, сега се чудела как да си я върне.

Не едно и две бяха подхвърлянията, че нежната Ками просто иска да използва възможностите, които й се разкриват покрай връзката й с певицата с огнена грива.

Въпреки че Люси я е дарявала с ценни жестове на внимание през цялото време на връзката им, Камелия взела решението двете да се разделят завинаги. Сега обаче вече горчиво съжалявала за това, но опитите й да се сдобри с бившата си са обречени на неуспех.

Това се дължи най-вече на факта, че Люси мечтаеше за дете и искаше да си има хлапе с Камелия. Тя обаче не беше очарована от подобна идея, още повече, че е намеквала, че си пада не само по дами.

В момента Люси е много щастлива, тъй като всяка свободна минута отделя за новата си любов и за нейното малко момченце. Така мечтата й за голямо щастливо семейство вече се е сбъднала и Камелия няма никакъв шанс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest