ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Джина Стоева вдигна гълъбите заради Алисия

Джина Стоева вдигна гълъбите заради Алисия

Нина НордНина Норд
Джедай
2k385
Джина Стоева

Фолк бомбата Джина Стоева напусна с гръм и трясък музикалната компания, в която работи. Стана ясно, че причината е скандал, свързан с колежката й Алисия.

Джина, която подготвяла дует с Тони Стораро, чакала дълго време песента, в която вложила доста, да стане реалност. Накрая се вбесила и според клюката просто си взела обратно инвестициите.

На секундата песента, която се очертавала като тотален летен хит, била записана от Тони Стораро и Алисия. Бившата на Божинов, която напоследък записва дуети с мъже от други музикални компании, е много доволна от новото парче.

Това обаче вбесило Джина Стоева и тя веднага напуснала музикалната компания, която я продуцира. Тя е огорчена от това, че през последните години е трябвало сама да се бори за това, което би трябвало да й се предоставя от шефовете й.

Ивена

Затова блондинката е твърдо решена сама да си стане продуцент. Зад гърба й застава и колежката й Ивена, с която са неразделни открай време. Тя имала същите проблеми, но чашата на търпението й все още не била преляла.

Въпреки това обаче тя смята, че е по-добре да работи в екип с Джина, отколкото да се опитва да пробива на пазара, докато е все още при старите си продуценти.

Джина Стоева, която беше една от звездите в риалити шоуто Сървайвър, има умения за оцеляване в екстремна среда. Затова със сигурност ще се справи и на музикалния фронт, пророкуват нейни приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest