ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Цвети Янева блесна като дъга на концерт

Цвети Янева блесна като дъга на концерт

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Цвети Янева

Фолк звездата Цветелина Янева прикова погледите в НДК по време на благотворителен концерт за 13-годишния Иво Ивов от Радомир. Дългокраката певица излезе с къса рокля, събрала цветовете на дъгата.

Блондинката се бе зарекла да не участва в благотворителни събития, след като преди броени дни подобен концерт с нейно участие бе провален, а парите - откраднати.

Въпреки горчивия си опит обаче Цвети решила да подкрепи момчето, което има нужда от преглед в Германия, за да стане ясно дали ще се наложи да му се правят още операции.

Концертът в НДК, който бе организиран от красивата сестра на Иво - Франческа, събра на една сцена звезди като Поли Генова, Прея, Теди Кацарова, Орлин Павлов.

Поли Генова

Под прожекторите се изявиха Маги Джанаварова, Вяра Атова, Момчил Степанов, Руди, Дули, Муден и Кукушев, EVA, Алекс Туайс, Любен Христов и още много изпълнители, които пяха три часа, за да помогнат на болното момче.

На събитието присъстваха красавиците от риалити шоуто "Мис Пепеляшка", които бяха избрали стилни, но скромни тоалети за концерта. Само една от красавиците - Александра Милтенова, дойде в компанията на силната си половинка, която не се отдели от нея.

На концерта бе събрана четирицифрена сума, която да подпомогне събирането на средствата за прегледа на момчето в Германия. Иво, който се снима с всички звезди на концерта, иска да стане неврохирург, щом оздравее, и ще напише книга за живота си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest