ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Скандал с Жана Бергендорф и марихуана

Скандал с Жана Бергендорф и марихуана

Нина НордНина Норд
Джедай
2k383
Жана Бергендорф

Певицата Жана Бергендорф, която стана победител в риалити шоуто Х Фактор, бе замесена в грандиозен скандал и според клюката става въпрос за марихуана. Червенокосата изпълнителка била изведена от дома си от служители на реда.

Засега адвокатът на певицата не иска да коментира за какво точно става въпрос, но е намекнал, че няма нищо общо с употребата или притежанието на забранени вещество. Изпълнителката на парчето Самурай имала проблеми заради шумна веселба в дома ѝ.

Не стана ясно как е възникнала клюката за марихуаната и дали тя е вярна. Според очевидци певицата е била откарана до районно управление на полицията в компанията на силната си половинка. След престоя си в районното обаче изпълнителката усетила, че ѝ прилошава.

Заради това тя спешно била откарана в болница, където ѝ оказали първа помощ и се оказало, че тя толкова се стресирала от случилото се, че получила пристъп на хипогликемия - кръвната ѝ захар паднала до критично ниски нива.

Скандалът, в който бе забъркана изпълнителката, едва ли ще се отрази много добре на кариерата ѝ, пророкуват специалисти в музикалните среди. Досега има само клюки за някои от изпълнителите, че си падат по леките форми на забранените вещества, но никога не се беше случвало да се стига до полицейска намеса.

Въпреки че съседи на певицата твърдят, че става въпрос просто за битов скандал и се зашушука за сериозни проблеми между нея и половинката ѝ, много от феновете на червенокоската може и да се отдръпнат от нея заради съмненията за дрога.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest