ezine.bg»Статии»Мода»Модни Тенденции»Кои бижута са модерни това лято?

Кои бижута са модерни това лято?

Карли Клос
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Каквото и да си облечете, аутфитът ви няма да бъде завършен без някое красиво бижу. Всяко бижу допринася за завършен и елегантен вид на сета ви. Модата в бижутата за лято 2015 е изключително интересна и нестандартна. Дизайнерите този сезон са заложили освен на елегантните варианти, но и на нестандартните.

Гердан тип нагръдник

Тези гердани са изключително необичайни и са за смелите дами. Те се предпочитат от дами с характер - не всеки би ги носил. Масивните огърлици с големи метални плочки, масивни пендари или други форми са хит на сезона.

Тръбовиден гердан

Герданът с тръбовидна форма се носи около врата, без да го стиска. Tube герданът, както е известен в модните среди, е също смела добавка към аутфита ви. Нашумялият Tube гердан се среща в различни цветове, модели, плетки и може да бъде изработен от различни материали като метал, пластмаса, текстил и други.

Бижута 2015

Choker гердан

За разлика от Tube гердана, Choker герданът е плътно прилепнал по шията. Дизайнерите са обърнали поглед към миналото и са заимствали модела от 90-те години. Choker герданът може да бъде както масивен, така и нежен. Материалът за изработката варира от метал до блестящи камъни.

Асиметрични гердани и обеци

Хитът за асиметрията при дрехите се е пренесъл и върху бижутата. Освен асиметрични гердани това лято ще са хит и асиметричните обеци. От известно време е хит да се носи обеца само на едното ухо, а това лято ще е актуално да се носят две различни обеци, било то по цвят или големина. Развихрете въображението си!

Елегантни гердани и обеци

За тези от вас, който не си падат по смелите и авангардни приумици на дизайнерите, ще предложим нещо и за вас. Не всички от дизайнерите са заложили на нестандартните идеи в бижутата. Дизайнери като Прада, Долче и Габана, Кристиан Диор и много други са заложили на малките, нежни и елегантни гердани и обеци. Елегантните гердани и обеци са с изчистен дизайн и деликатен детайл, който да привлича погледа. Металът, камъните и перлите са основните използвани материали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest