ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Слави Трифонов съсипа Нели Петкова

Слави Трифонов съсипа Нели Петкова

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Нели Петкова

Слави Трифонов успя да помрачи най-важния ден на Нели Петкова – рождения ѝ ден. Дългият ѝ сервира подарък, който дълго ще помни.

Блондинката отпразнува рождения си ден в елитен столичен клуб. На събитието бяха поканени почти всички нейни стари колеги от Шоуто на Слави. Пръв в списъка бил самият Слави Трифонов, който така и не се появил. Това съсипа празника на крехката певица.

Нели Петкова имала едно-единствено желание за рождения си ден – шоуменът да присъства и отново да ѝ предложи работа в предаването. Това обаче така и не се случило.

В началото на партито Нели сияела и била повече от прекрасна. Час след него обаче тя започнала да осъзнава, че Слави няма да се появи и хвърляла тъжни погледи към входа. Така, колкото повече време минавало, толкова по-тъжна ставала тя. След няколко чашки дори избухнала в сълзи от огорчението, което Слави ѝ поднесъл.

Гостите ѝ пък хич не ридали, а се забавлявали до малките часове на нощта със солидни количества алкохол.

В миналото Нели Петкова напусна Шоуто на Слави, след като шоуменът не отвърна на чувствата ѝ и започна връзка с танцьорката Мартина. Днес обаче тя вече не е заплаха, което накарало Нели отново да поиска да е част от екипа. А Мартина била сред малкото, които не получили покана за рождения ѝ ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest