ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Вижте коя е най-богатата певица в България

Вижте коя е най-богатата певица в България

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Вижте коя е най-богатата певица в България

1 милион лева – толкова докарва на Митко Пайнера певицата Галена. Приходите са само от участия и превръщат гласовитата изпълнителка в най-добре печелещите хора у нас.

Като прибавим доходите от скъпарските дрехи, които певицата твърди, че прави, дисковете и останалите странични доходи от рекламни кампании, на година Галена прави над 2 милиона лева.

За последния си клип тя даде баснословната сума от 30 бона. Той бе заснет в циганската махала заедно с Цветелина Янева и Азис. Ромският славей получил солиден хонорар за участието си именно от джоба на Галена, пише СлаваБг.

Веднага след като новата песен излезе на бял свят, изпълнителката отпраши към Индия, където ще снима тайна песен. Галена може и да изкарва много, но и влага много в проектите си. Именно заради това на тазгодишните награди на Планета тя се разсърди, след като вложи много средства, а не получи никакво признание.

Въпреки това ако доходите ѝ продължават ежегодно да нарастват, Галена има реалната възможност да задмине и най-богатите българи у нас. Именно заради това Пайнера не я пусна да си тръгне от компанията, въпреки скандала с Преслава заради приза Певица на годината. Липсата на Галена би донесла огромни загуби на инженера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest