Ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Гаджетата на Криско се сбиха! Всичко за сеира на морето

Гаджетата на Криско се сбиха! Всичко за сеира на морето

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Бившата и настоящата приятелки на рапъра Криско се сбиха. Плеймейтката Ася Капчикова и танцьорката Цвети спретнаха истински сеир в заведение на морето.

Инцидентът се е състоял миналата седмица в курорта Свети Влас. Влюбените Криско и Цвети го избрали за своята почивка. В същото време обаче се натъкнали на шумната компания на Капчикова.

Разбрала, че Криско е в курорта, Ася изкукала. Оказва се, че тя все още не може да преживее Криско и го ревнува от Цвети. В началото се ограничила с постването на редица свои разголени фотоси в мрежата. След това проучила в кое заведение са влюбените.

Отивайки там, тя веднага поздравила Криско с песента Дали това любов е. Спокойната Цвети не реагирала, което още повече вбесило Ася. След малко плеймейтката издебнала момичето и така го ударила, че нямало как да не последва реакция, пише Kliuki.bg.

След размяна на рамена и лакти Капчикова се разкрещяла като дива селянка: Ква си ти ма? - в лицето на Цветелина. Криско моментално се намесил и прекъснал разрастващия се скандал. Без да каже дума и дори да погледне Ася, той извел Цвети от заведението, а на следващия ден двамата се преместили на по-тихо място на Черноморието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати