Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Екшън във ВИП Брадър! Шеф Петров едва не си изяде пердаха

Екшън във ВИП Брадър! Шеф Петров едва не си изяде пердаха

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190209
Шеф Петров
Снимка: VIP Brother
Тото

Поредният грандиозен скандал във ВИП Брадър 2017 едва не завърши с физическа саморазправа. След като Шеф Петров подразни рапъра Тото с пиперливите си коментари за малко да си отнесе пердаха. Вероятно това не се случи само заради намесата на останалите съквартиранти, които застанаха между двамата в чутовния сблъсък.

Устатия Шеф Боби Петров си навлече гнева на певеца, след като изкоментира поведението на Ваня Щерева, определяйки я като майка на Тото. Именно тази квалификация успя да бръкне в душата на иначе спокойния музикант и той забрави за обичайния си дипломатичен тон.

В резултат на това Тото избухна и започна да залива Боби с грозни думи, спускайки се към него. Изплашени, че съквартирантите им могат да стигнат до физическа саморазправа, останалите мъже в Къщата побързаха да разтърват рапъра и готвача.

Намеси се дори и самият Биг Брадър, който привика Тото в изповедалнята. След като се успокои, певецът си даде сметка, че е реагирал доста първосигнало, но призна, че го е направил, защото Боби много го е засегнал с коментарите си. По-късно рапърът се извини на съквартирантите за реакцията си, но предпочете да остане настрана от Шеф Петров.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати