Ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мария пусна своя снимка без грим и жегна хейтърите

Мария пусна своя снимка без грим и жегна хейтърите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
Мария
Снимка: facebook-profil
Мария

Фоклпевицата Мария отново успя да прикове вниманието към себе си. Този път обаче миньончето не даде повод за одумване със снимки от луксозни дестинации, а със своя фотография, на която позира без грим.

Както изпълнителката даде да се разбере в социалните мрежи, последните дни тя прекара в Дубай, където според мълвата е с детето си и своя нов любим. Въпреки че все още не е разкрила пред феновете си кой е новият мъж, който я боготвори, тя не пропуска възможност да се похвали с лъскавите места, които посещава и скъпите тоалети, които сменя.

Затова можете да си представите изненадата на феновете ѝ, когато преди броени часове тя публикува във Фейсбук своя снимка без изкуствени мигли и други елементи от обичайния ѝ макиаж.

Натуралната визия на звездата предизвика яростни дискусии между нейните заклети почитатели и най-върли противници. Първите изтъкнаха, че и без грим е много нежна, а вторите определиха вида ѝ като плашещ. Въпросната снимка можете да видите и вие в нашата галерия и да прецените сами много по-различна ли е Мария, когато е съвсем естествена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати