Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Икони»Сватбената рокля на Меган Маркъл ще ви скрие шапката! СНИМКИ

Сватбената рокля на Меган Маркъл ще ви скрие шапката! СНИМКИ

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
Сватбената рокля на Меган Маркъл ще ви скрие шапката! СНИМКИ
Снимка: Inbal Dror

Меган Маркъл е една от най-обсъжданите жени на планетата в последните седмици. Причината - актрисата ще се врече във вечна вярност на принц Хари следващата година. Всеки детайл от приготовленията се следи стриктно от медиите.

Вече е ясна датата на сватбата. От двореца Кенсингтън обявиха, че двойката ще се венчае на 19 май 2018 г. Днес бял свят видя и сватбената рокля, която красавицата ще носи в най-важния ден от живота си.

Тоалетът хвърли в екстаз феновете на кралското семейство, а и тези на красивата актриса. За дизайнер на роклята е избрана израелската дизайнерка Инбал Дрор. Тя е получила задача да скицира два варианта на тоалети. Те вече са в двореца Кенсингтън, както и във всички социални мрежи.

Скиците на двете рокли се появиха скоростно в интернет пространството. От тях Меган ще трябва да избере един.

Първото предложение на дизайнерката е рокля, която подчертава формите на Меган. Тя е с дълбокото V-образно деколте, покрито с дантела. Масово обаче хората са на мнение, че Елизабет Втора няма да допусне бъдещата снаха да влезе в кралското семейство с подобен тоалет.

Второто предложение на Инбал Дрор е впечатляващо. Роклята е с богата декорация с дантели. Дизайнът обаче не е толкова провокативен, колкото при първата рокля.

Не се знае на коя рокля ще се спре Меган Маркал, но тя със сигурност ще трябва да се съобрази с факта, че това все пак е кралска сватба.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати