Сватба

Сватба

Сватбени съвети и материали в Ezine.bg. Сватбата от А до Я. Всичко за организацията на сватба .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Август е най-предпочитаният месец за сгодяванеАвгуст е най-предпочитаният месец за сгодяване
14 Август
Август е най-предпочитаният месец за предложение за брак, показва прочуване на британска бижутерна компания. Данните показват, че продажбите на годежни пръстени през този месец скачат с 30 процента.
Най-красивите и модерни булчинси роклиНай-красивите и модерни булчинси рокли
08 Ноем.
Без значение дали търсите визия за църковен брак, гражданска церемония или сватбено парти, модните корифеи вече за създали актуални предложения, с които да направят най-трепетния ден живота ви незабравим. Кои са най-хубавите и актуални булчински рокли.
Как се наричат годишнините в брака и какво се подарява при всякаКак се наричат годишнините в брака и какво се подарява при всяка
07 Август
Ако и вие искате да подарите нещо уникално на своя партньор за годишнината, вижте какво се препоръчва според традицията в галерията ни по-горе.
Задай си тези въпроси преди сключване на бракЗадай си тези въпроси преди сключване на брак
17 Юни
Сключването на брак безспорно е една от най-отговорните стъпки, които предприемате в живота си. Задай си тези въпроси преди сключване на брак!
4 предимства да отидете на меден месец преди сватбата4 предимства да отидете на меден месец преди сватбата
08 Февр.
Меден месец преди сватбата? Какви са предимствата да отидете на меден месец преди да сте сключили брак. Защо меденият месец преди сватбата е все по-предпочитан?
Повечето мъже предлагат брак на Бъдни вечерПовечето мъже предлагат брак на Бъдни вечер
24 Дек.
Голяма част от мъжете правят предложение за брак на Бъдни вечер, смятайки момента за много романтичен, сочи ново проучване. Българско изследване за 2013 година показа, че миналата година в страна са сключени 21 943 брака.
Оригинални идеи за предложение за бракОригинални идеи за предложение за брак
11 Ноем.
Как да предложа брак? Предложението за брак, ако сте късметлии в любовта, ще се случи само веднъж в живота ви. Вижте идеи за оригинално предложение за брак.
Какви бижута да изберете за сватбата сиКакви бижута да изберете за сватбата си
04 Юли
Всяка жена планира много внимателно своята сватба. Всеки детайл е от значение, в това число и сватбените бижута. Какви бижута да изберете за сватбата си? Ето някои съвети при избор на бижута за сватбата.
Идеи за сватбени подаръци за гоститеИдеи за сватбени подаръци за гостите
02 Юли
Един от най-важните детайли при подготовката на сватбата са сватбените подаръци за вашите гости. Ще ви помогнем с няколко идеи за сватбени подаръци за гости. Какво да подарите на своите гости като спомен от вашата сватба.
Какъв цвят да изберете за вашата сватбаКакъв цвят да изберете за вашата сватба
25 Юни
Кои са най-подходящите цветове за сватба? Какъв цвят за сватба да изберем? Сватбата е най-специалният ден за всяка влюбена двойка. Подготовката около него обаче е дълга и често изтощителна.