Сватба

Сватба

Сватбени съвети и материали в Ezine.bg. Сватбата от А до Я. Всичко за организацията на сватба .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задай си тези въпроси преди сключване на бракЗадай си тези въпроси преди сключване на бракСключването на брак безспорно е една от най-отговорните стъпки, които предприемате в живота си. Задай си тези въпроси преди сключване на брак!
4 предимства да отидете на меден месец преди сватбата4 предимства да отидете на меден месец преди сватбатаМеден месец преди сватбата? Какви са предимствата да отидете на меден месец преди да сте сключили брак. Защо меденият месец преди сватбата е все по-предпочитан?
Повечето мъже предлагат брак на Бъдни вечерПовечето мъже предлагат брак на Бъдни вечерГоляма част от мъжете правят предложение за брак на Бъдни вечер, смятайки момента за много романтичен, сочи ново проучване. Българско изследване за 2013 година показа, че миналата година в страна са сключени 21 943 брака.
Оригинални идеи за предложение за бракОригинални идеи за предложение за бракКак да предложа брак? Предложението за брак, ако сте късметлии в любовта, ще се случи само веднъж в живота ви. Вижте идеи за оригинално предложение за брак.
Какви бижута да изберете за сватбата сиКакви бижута да изберете за сватбата сиВсяка жена планира много внимателно своята сватба. Всеки детайл е от значение, в това число и сватбените бижута. Какви бижута да изберете за сватбата си? Ето някои съвети при избор на бижута за сватбата.
Идеи за сватбени подаръци за гоститеИдеи за сватбени подаръци за гоститеЕдин от най-важните детайли при подготовката на сватбата са сватбените подаръци за вашите гости. Ще ви помогнем с няколко идеи за сватбени подаръци за гости. Какво да подарите на своите гости като спомен от вашата сватба.
Какъв цвят да изберете за вашата сватбаКакъв цвят да изберете за вашата сватбаКои са най-подходящите цветове за сватба? Какъв цвят за сватба да изберем? Сватбата е най-специалният ден за всяка влюбена двойка. Подготовката около него обаче е дълга и често изтощителна.
Защо да използваме услугите на сватбена агенцияЗащо да използваме услугите на сватбена агенцияТрябват ли ви услугите на сватбена агенция? Да се доверите на сватбена агенция може да ви спести много нерви. Вижте няколко причини да използвате услугите на сватбена агенция и да направите сватбата си незабравима.
Перфектният булчински букет! Кои са най-добрите комбинации цветяПерфектният булчински букет! Кои са най-добрите комбинации цветяВсяка жена си представя сватбата си. А как си представяте своя сватбен букет. Ето красиви комбинации от цветя за булчински букети!
Съвети при подготовка за сватбаСъвети при подготовка за сватбаСъставихме списък на основните тайни при подготовката на сватбеното тържество, за да не изпускате от поглед и най-малките подробности. Вижте нашите полезни съвети при подготовка за сватба.