Ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Бижу за Свети Валентин според типа жена

Бижу за Свети Валентин според типа жена

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

4. Кежуал момиче


Или с две думи – спортно-елегантна. Тя стои далеч от високите токчета, но марковите анцузи също не са по вкуса ѝ. Тази жена прави нужното, за да изглежда добре, без да се престарава. На стила ѝ подхождат бижута с цветни и/или по-обемни елементи, с различни верижки и плетки.

Свети Валентин чука на вратата и е време за подаръци за любимата. Както всяка година, най-затруднени са мъжете, които си нямат и представа какво да подарят на половинката си.

Наистина с цялата тази истерия около Празника на влюбените, важните неща остават на заден план. И като пореден повод за поднасяне на подаръци – изборът е наистина труден.

Датата 14-ти февруари е важна за жените. Те с нетърпение си чакат подаръците, жестовете на внимание и т.н. Всеки мъж е ставал свидетел на гнева, излял се върху този, който е забравил празника, или е избрал нещо неподходящо.

За да се представите на ниво, задължително започнете с цветята. Дори да знаете кои са ѝ любимите обаче, напълно е възможно тя да е променила предпочитанията си от последния път. Ако е така – подаръкът трябва да е стойностен, за да компенсира всички останали гафове, които сте направили до този момент.

Едно красиво, качествено и скъпо бижу винаги върши работа. Жените обаче са различни и предпочитат различни неща, в зависимост от темперамента си.

Например не върви да подарите на елегантна дама цикламени обеци с неонов гердан. Или на спортистката – диамантени обеци за под якето. Така че идеалният подарък трябва да се избира спрямо типа жена.

Вижте в галерията ни бижу за Свети Валентин според типа жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати