Модни Съвети

Модни Съвети

Модни съвети и препоръки от Ezine.bg. Следваш ли модните съвети? Разгледай нашите практични модни съвети от цял свят.
Кои цветове подхождат най-много на блондинките?Кои цветове подхождат най-много на блондинките?Знаем, че русата коса хваща светлината и това привлича и човешкото око към нея. Кои цветове подхождат най-много на блондинките?
Цитати за модатаЦитати за модатаЦитати за модата. Интересни цитати за модата от цял свят. Цитати за модата от дизайнери и модели. Модата е това, което ни се предлага четири пъти годишно от дизайнерите. Стилът е това, което избираме.
Как да се облечем за Свети ВалентинКак да се облечем за Свети ВалентинПригответе се за незабравим Свети Валентин със стилен тоалет. Ето как да се облечете за Свети Валентин!
Идеална визия за празника на влюбенитеИдеална визия за празника на влюбенитеКакво да облечем за Свети Валентин? Визия за Свети Валентин. Избор на тоалет за Свети Валентин. Дрехи за Свети Валентин.
Заложете на тоалет с дантела в Новогодишната нощЗаложете на тоалет с дантела в Новогодишната нощВ случай че вече сте си купили тоалет и той не е дантелен – не се отчайвайте, аксесоарите също могат да помогнат. Допълнете визията си с дантелена диадема или красиво дантелено колие, което ще изпъква.
Как да изберете зимно палтоКак да изберете зимно палто
29 Ноем.
Admin
През студените и заснежени месеци дамските палта са незаменими връхни дрехи, които си остават предпочитани. Въпреки това, разнообразието днес е толкова голямо, че изборът понякога ни се струва невъзможен. Как да изберем зимно палто?
С какво да носим зимни ботушиС какво да носим зимни ботушиКогато времето е студено, искаме да носим удобни и топли дрехи.  По тази причина освен шал, ръкавици и яке, от зимния гардероб не трябва да лиспват и чифт ботуши.  Те не само ще осигурят необходимия топлинен комфорт.
Кой е идеалният бански?Кой е идеалният бански?Предстои ви почивка на морето. Изборът на модел бански се свежда до това колко от тялото си искате да покажете извън банския и дали предпочитате по-открита горна част, по-изрязана долна част.
Десет причини да си разменяте дрехи с приятелкиДесет причини да си разменяте дрехи с приятелкиАко спазваме всички хигиенични мерки, разменянето на дрехи с приятелки може да бъде истинско приключение. Ето цели 10 причини, за да го правите.
Какъв бански е подходящ за васКакъв бански е подходящ за васКакъв бански ми подхожда? За да изглеждате добре на плажа и да скриете обема на бедрата си, изберете бански, чиято горна част е ярка, а долната е в убити тонове. Избягвайте лъскавите материи.