Какви ботуши са модерни тази зима?

Зимни ботуши

Зимата чука на вратата ни. Пред нас е един от най-важните избори – какви ботуши да изберем. На пазара има много стоки, а наша е задачата да подберем най-доброто за себе си, като се съобразим с тенденциите за сезона и фигурата си.

Най-лесният начин е да заложите на класическите модели, които никога не излизат от мода. Универсалните ботуши са модерни всяка зима. Всяка жена трябва да има по един такъв чифт в гардероба – те никога не са излишни. Под названието класически модели се разбират ботуши с гладка лицева кожа, високи малко под коляното и колкото се може по-изчистени.

Цветът е черен, тъй като той е универсален и отива на всичко. Най-добре е да се заложи на естествена кожа, за да могат да издържат повече от един сезон и да запазят краката ви сухи.

Ако заложите на ботуши от кожа, то трябва да имате предвид, че тази година най-модерните цветове са черното, кафявото и винените тоналности, а отчасти и сивото. Модерни са както тези от гладка лицева кожа, така и екокожа и тези с косъм.

Ботуши

Модата на високите токчета остава, но със същия успех може да заложите още на платформите и дори равната подметка. Запазва се тенденцията от миналата година за ботуши над коляното. Те са доста секси, но пък в повечето случаи са на много тънка подметка и не топлят особено. Ако искате да изберете комфорта, насочете се към ботуши с подметка грайфер. Тя топли и не позволява да се пързаляте.

Най-модерни и секси безспорно са ботушите на висок ток. Те не са много подходящи и удобни, особено когато навън има много сняг и лед. Подходящи са обаче за всякакви официални събития. Тази зима именно ботушите с ток са модният хит.

Тънко, дебело, прозрачно или контрастиращо с основния цвят на ботуша, важното е токчето да е колкото е възможно по-високо. Моделите са елегантни, стабилни и силно повлияни от модата през 70-те и 80-тe години на миналия век.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати