Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гнойна пъпка на гърлотоГнойна пъпка в гърлото или устната кухина може да е признак на херпангина или афтозен стоматит....
1
Гнойна пъпка на гърлото: Причини и лечение
Когато гнойната пъпка е породена от фоликуларен тонзилит, тя се лекува с кратък курс с антибиотици....
При подагра - борови пъпки с мляко
Сложете 50 рама борови пъпки (връхчета) в 500 милилитра мляко да врат на слаб огън 20 минути и прецедете.
Изпийте количеството на глътки през деня при подагра.
Рецептата е от книгата на Л....
Премахване на гнойни пъпки по главата
Този вълшебен прах ще ви помогне за изтеглянето на гнойния агент, което го прави един отличен избор за лечение на скалпа от гнойни пъпки и излишни мазнини. Поръсете достатъчно количество бебешка пудра на главата си....
Широколистен живовляк при гнойни пъпки и рани
При гнойни пъпки и рани действа безотказно компрес с пресни и добре измити листа от широколистен живовляк. Билката изтегля гнойта и регенерира кожата....
Как се лекуват гнойни пъпки?
Появата на гнойни пъпки в по-зряла възраст се обуславя от други фактори, като тютюнопушене, неподходяща козметика и дори при разчопляне на малки пъпки....
При потене на краката - тинктура от пъпки на бреза
Рецептата за тинктура от брезови пъпки при потене на краката е от руската народна медицина....
Запарка с джинджифил при гнойна ангина
Всеки ден трябва да прави нова прясна доза от запарката за да има нужния ефект....
Как да изтеглим гной от подкожна пъпка?
Той ще прегледа пъпката и ще попита за симптомите ви. Вашият лекар може да вземе проба от гнойта, за да я изпрати в лаборатория и да я тества за инфекции.
Как можете да лекувате гнойни пъпки?...
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Причини за гнойна ангина
Симптоми на гнойна ангина
Инкубационният период на гнойната ангина трае от 12 часа до 3 дни Заболяването започва остро, с повишаване на температурата, като фебрилитетът може да стигне до 39-40˚С....
Симптоми на гнойна ангина
В случай на гнойна ангина с бактериална етиология (най-често причинена от Streptococcus pyogenes) е характерна бързата поява на симптоми....
Гнойна ангина (гноен тозилит)
Гнойната форма на заболяването протича най-тежко и е известна като гнойна ангина, гноен тонзилит или гнойно възпалено гърло.
От гнойният тонзилит страдат както деца, така и възрастни....
Антракс (Синя пъпка)
Процесът протича бързо и след няколко часа на върха на папулата се появява пустула - мехурче, което постепенно се изпълва с гнойно съдържание....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....