Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Всеки е започнал да се учи все от някъде, затова сега ви предлагаме, ако влизате в графата "неопитна домакиня", да погледнете нашите съвети....

3

При масаж на бюста, най-вече за да се избегне търкането, е най-добре да се използва масажно масло, олио или дерматологичен гел.
Първият етап от масажа е нанасянето на продукта....

Измиваме и почистваме лука, чесъна и доматите, пасираме ги с пасатора на сос, прибавяме сол, джинджифил и кардамон.
Сгорещяваме олио и в него пържим получения сос, докато започне да се сгъстява, тогава прибавяме кърито...

Смесете подправките.
Препечете ги на сух тиган и ги смелете на прах.
Съхранявайте в бурканче, което е добре затворено.
Друг вариант за ароматната подправка е микс от 1 ч.л. карамфил, 2 ч.л. канела, 1 ч.л. кориандър...

Ето 9 от домашните приложения на солта:
Освежаване на плетени мебели
Който има мебели от ракита знае, че с времето те пожълтяват....

Ето някои важни съвети при пътуване с куче:
Подгответе своя домашен любимец
Преди да тръгнете на дълъг път с куче или коте и за да не поставите домашния си любимец в неудобна ситуация, е необходимо да го приучите към...

Една рецепта за сполучливи домашни профитероли, която ще ви се услади, ако обичате еклери с крем....

Отделяме жълтъците и ги разбиваме в купа с част от захарта и прибавяме ванилията. Белтъците разбиваме на сняг с останалата захар.
Към тях внимателно добавяме жълтъците, като разбъркваме леко.
Започваме по мъничко...

Стопяваме маргарина на котлона и прибавяме млякото, махаме и размиваме маята в топлото мляко, постепенно прибавяме брашното и захарта и замесваме гладко тесто, добавяме и содата и отновo месим. Оставяме тестото да почине...

В сух, дълбок, емайлиран съд поставяме студените белтъци, пудрата захар и ванилията и запачваме да разбъркваме с миксер, първо на ниска степен, а след това на висока.
Разбиваме, докато белтъците станат на сняг и при обръщане...

Подреждайте така приготвените домашни кемерки в подмазнена тава и оставете пак да втасат. Намажете пълнените питки с разбития с 1 с.л. олио жълтък и сложете да се изпекат в умерено загряна фурна....

След като изстине пълнежът, вафлените кори се нарязват с остър нож на малки домашни вафлички....

Набрашнете домашните талиатели, оставете за кратко да изсъхнат, а след това пригответе или може да ги приберете в хладилника....

Маята заедно с водата поставяме в купичка и добавяме, солта, захарта, като оставяме да престои за малко.
В голяма купа изсипваме брашното, правим си кладенче и слагаме яйцето, киселото мляко и сместа с маята.
От тези...

Домашните милинки трябва да придобият приятен златист загар.
Вижте също как да си направите сливенски милинки или тези бързи милинки с готово тесто....

2

16

6

1

Сложете по едно кюфте, разпределете листче маруля, резени домати и тънки шайби лук. Поднесете домашните хамбургери с кетчуп и горчица....