Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се разнознава истинският диамант?Как се разнознава истинският диамант?
Има няколко начина да проверите дали камъкът, който ви предлагат, е истински диамант или е евтино копие от цирконий. На първо място огледайте добре диаманта. Търсете на него щампи с проби от вътрешната страна....
Как да познаем истинските биохраниКак да познаем истинските биохрани
За да си купуваме истински „био” и "еко” неща, трябва да знаем какво да търсим като надпис на етикета: 1. Ако искате да си купите биопродукти, на етикета на стоката трябва изрично да е упоменато, че стоката е „био”....
Как да познаем истинските перли?Как да познаем истинските перли?
Със сигурност може да познаете дали едни перли са фалшиви или на ако ги стиснете със зъби. Истинските перли имат естествена зърнеста структура, докато фалшивите са напълно гладки....
Сладкиш Черен диамантСладкиш Черен диамант
3
Украсете сладкиша Черен диамант със смесените какао, настърган шоколад и мока кафе, а отгоре наръсете ядки. Сервирайте сладкиша най-малко след 2 часа....
Сладкиш Черен диамантСладкиш Черен диамант
3
Украсете сладкиша Черен диамант със смесените какао, настърган шоколад и мока кафе, а отгоре наръсете ядки. Сервирайте сладкиша най-малко след 2 часа....
Как да познаем дали кашкавалът е истински?Как да познаем дали кашкавалът е истински?
Става все по-трудно да познаем кой кашкавал е истински, направен само от мляко и кой е менте, пълен с различни видове хидрогенирани мазнини и палмово масло....
Как да познаете истинския шафран от имитациитеКак да познаете истинския шафран от имитациите
Ето как да познаете истинския шафран от имитациите. 1. По аромата Шафранът има много наситен и силен аромат и трябва да можете да го подушите веднага щом отворите бурканчето....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Как да познаем пневмониятаКак да познаем пневмонията
За да се справите с пневмонията, трябва да знаете какво представлява тази болест и как да я познаете....
Как да познаем лъжецаКак да познаем лъжеца
1
Хората, които крият истинските си цели и намерения, често внимателно следят реакциите на този, който ги разпитва. Лъжецът иска да разбере каква реакция предизвиква измислената от него история....
Как да избираме пръстен с диамантКак да избираме пръстен с диамант
Сред ценителите на диаманти има неписано правило, когато става въпрос за купуване на пръстен с диамант, който ще бъде подарен на бъдещата съпруга от някой мъж....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да познаем хубавото сирене?Как да познаем хубавото сирене?
Или иначе казано - съставки, които едно истинско сирене не би трябвало да съдържа в себе си....
Как да познаем лъжливия апетитКак да познаем лъжливия апетит
2
Когато сме гладни, сме готови да изядем каквото и да е, само да заситим глада си. Но апетитът е друга работа – той се разпалва при вида на нещо вкусно. Той може да се появи, докато гледате как някой хапва тортичка или...
Да познаем болестта по езикаДа познаем болестта по езика
1
Според лекарите езикът е огледалото на стомаха. Придобитите изменения на езика често са ранен сигнал на редица вътрешни заболявания. Сухият език се наблюдава при повишена температура, остри инфекции и загуба на течности...
Как да познаем оригиналния парфюмКак да познаем оригиналния парфюм
1
От времето на първия парфюм чак до деветнадесети век благовонията са били привилегия на елита и на аристокрацията, признак за богатство и разкош. В древността ароматите са стрували често по-скъпо от златото и скъпоценните...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....