Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Винена пянаВинена пяна
Поставете всички продукти в порцеланов съд и ги разбъркайте. Поставете съда в тенджера с гореща вода и разбийте продуктите с миксера, докато се образува гъста пяна....
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия става по-хубава, ако се остави да отлежи по-продължително време в дъбови бъчви. Накрая има леко конячен аромат....
Винена супаВинена супа
Отделете 100 мл от виното. Останалите 700 мл изсипете в тенджера, добавете още 200 мл вода, канелената пръчка и захарта и сварете. Разбийте жълтъците с остатъка от виното до получаването на кремообразна смес. Отстранете...
Винена ракияВинена ракия
Винената ракия става по-хубава, ако се остави да отлежи по-продължително време в дъбови бъчви. Накрая има леко конячен аромат....
Кремчета КрасотаКремчета Красота
1
Кремчетата Красота са страхотни!...
Заек във винена маринатаЗаек във винена марината
Накрая отнемаме фолиото и запичаме заека във винена марината....
Сос с винена пянаСос с винена пяна
В метална купа на водна баня разбийте на пяна жълтъците, захарта и лимоновата кора. Добавете виното, като бъркате непрекъснато. Намалете котлона и бъркайте соса, докато удвои обема си и стане на пяна. Този сос е подходящ...
Винена марината за пържолиВинена марината за пържоли
Винената марината за пържоли е готова....
Винена супа със сливиВинена супа със сливи
Невероятна винена супа със сливи!...
Пъстърва във винена панировкаПъстърва във винена панировка
Приготвя се панировка, като жълтъците се отделят от белтъците. Брашното се разбива с жълтъците, виното и 150 милилитра вода до еднородна смес. Оставя се за 10 минути. Белтъците се разбиват със солта на пяна, добавят се...
Коктейл Черна КрасотаКоктейл Черна Красота
Пробваме готовия коктейл Черна Красота и ако не ни хареса, правим нов с черна водка....
Винена марината за свинско месоВинена марината за свинско месо
Винената марината за свинско месо е много сполучлива....
Печен заек с винена маринатаПечен заек с винена марината
Маринатата се кипва и охлажда напълно. С нея се залива заекът и престоява в маринатата 8 часа, като се обръща от време на време. В по-голяма тава се слага олиото, заекът, изваден от маринатата и 1 и 1/2 ч.ч. от същата...
Печен свински джолан с винена маринатаПечен свински джолан с винена марината
Печеният свински джолан с винена марината е готов....
Винени сосовеВинени сосове
Опитайте още: Заек с винен сос, Свински пържоли във винен сос, Винен сос с пушено сирене, Доматен сос с вино, Пържоли с вино....
Вталете се с винена диетаВталете се с винена диета
1
Винената диета обаче има един един недостатък....
Винена свинска плешка с пюре от картофи и грахВинена свинска плешка с пюре от картофи и грах
Приготвяне на кебапа: Месото се нарязва на едри късчета, като се обезкостява, залива се с вода, добавя се малко сол и се сварява за 30 минути, като в тенджерата се слагат и костите, които е добре да са срязани. Месото...
Сготвена винена свинска плешка, гарнирана с гъби от картофиСготвена винена свинска плешка, гарнирана с гъби от картофи
2
Сготвената винена свинска плешка, гарнирана с гъби от картофи е страхотно ястие....
Най-доброто от испанската винена листаНай-доброто от испанската винена листа
Червените сортове, позволени в апелацията, са местните темпранийо (Tempranillo), което е и една от перлите на испанската винена листа, гарнача или гренаш (Garnacha), грасиано (Graciano) и масуело (Mazuelo)....
Най-доброто от италианската винена листаНай-доброто от италианската винена листа
Неповторимият вкус на италианската кухня и живописните пасторални райони в комбинация с винопроизводството, правят Италия идеална дестинация за винен туризъм....
Красива питчицаКрасива питчица
Маята се омесва със солта и захарта, за да омекне. Прибавят се киселото мляко със содата, прясното мляко, олиото и брашното. Замесва се тестото. След като е готово тестото, се разделя на 4 равни части. Три от тях се разточват...
Винени бани и енотерапияВинени бани и енотерапия
Отдавна се знае, че виното е полезно за здравето. За това са знаели още древните египтяни, затова египетската кралица Клеопатра редовно се къпела не само в мляко, но и във вино. Мария-Антоанета също била почитателка...
Красива Великденска ПогачаКрасива Великденска Погача
1
Тайната за пухкава и сладка козуначена погача е желанието и месенето. Последователността е същата като всички тестени изделия и козунака. Активиране на маята с мляко, захар и малко брашно. Разбиване на яйцата с останалите...
Красива празнична погачаКрасива празнична погача
5
Разбърква се маята в хладката вода със захарта и 2 с.л. брашно. Оставя се да шупне и с останалите продукти се замесва меко тесто. Оставя се на топло да втаса 30 минути. Отделят се 2 топчета с размера на ябълка за средата...
Погача красива ПролетПогача красива Пролет
Бон Апети с моята погача красива пролет!...