Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Винен Кабаб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ако искате, сервирайте свинския кебап с топка сварен ориз.
Свинският винен кебап с топка ориз е много вкусен....

Измийте месото от свински бут, нарежете го на малки парчета, запържете ги в дълбок съд, след което ги залейте с виното и ги задушете за няколко минути...

Приготвеният винен кебап се пече на тих огън 2, 30 часа, без да се отваря....

Нарежете дроба на по-дебели филии и ги поръсете с черен пипер. Изпържете ги в сгорещена мазнина и накрая ги посолете.
В същата мазнина запържете...

Сервирайте свинските пържоли с гарнитура по избор.
Печените свински пържоли във винен сос са чудни....

Подлучените свински филенца с винен сос са много вкусни.
Добър апетит!...

Разсипете винения крем в десертни чашки и сложете в хладилник. Направете украса по желание....

Винена баня за мазна кожа
Трябват ви: една четвърт чаша бяло вино, сухи цветя от лайка - 10-15 грама, 3 супени лъжици червено вино....

Готвим ястието винен кебап на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Когато месото омекне, прибавяме подправките....

Месото се измива и нарязва на кубчета. Маста се загрява и в нея се запържва месото.
Добавят се нарязаният на ситно лук, чесън и пасираните домати...

За този винен кебап месото се измива, премахват се ципите с нож и се нарязва на малки парчета....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: