Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да се концентрирамеКак да се концентрираме
Ако сте в състояние да се концентрирате върху която и да е книга, която е пред вас, било то любовен роман или биография, вие също ще можете да се концентрирате върху работата си....
Пица у домаПица у дома
Брашното се изсипва в тава, в която ще се меси. В него оформяме кладенче и там изсипваме останалите продукти. Леко замесваме, докато се оформи тестото. Не е нужно да втсасва, тъй като е замесено със сода....
Здравословна закуска за работаЗдравословна закуска за работа
2
Отгоре може да декорирате с нарязан стрък свежа мента....
Мини здравословна салата за работаМини здравословна салата за работа
2
Здравословна салата, удобен вариант за работа, съобразена с полезния и здравослосвен начин на живот. Приготвянето ѝ е лесно и бързо. Тиквените семки накисваме от вечерта. Сваряваме киноата в съотношение 1:2....
Бързи и лесни бургери у домаБързи и лесни бургери у дома
Подрежда ги върху скарата и ги посолявам на вкус, докато се пекат. След като са готови, подреждам и разрязаните на две питки, за да се запекат....
Концентрираме се по-добре с парченце шоколадКонцентрираме се по-добре с парченце шоколад
Стига да не е прекалява с него, шоколадът освен че е вкусен, е и полезен. Ново доказателство за това представиха американските учените от университета на Северна Аризона, съобщи списание Сианс е авнир. Изследователите...
Без закуска децата не могат да се концентриратБез закуска децата не могат да се концентрират
Установено е, че гладните деца не успяват да се концентрират в училище и затова крилатата фраза, започваща с напътствието - закуската си изяж сам, важи с пълна сила за малчуганите....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
Стоплете 800 мл вода, добавете солта вътре и щом кристалчетата се затворят, залейте дренките. Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
2
Щом видите, че започва да се карамелизира, сипете оцета и 2-3 с.л. топла вода. Оставете да се изпари. Топла вода се добавя още два пъти и се оставя да се изпари....
Концентриран сироп от бъзКонцентриран сироп от бъз
Сложете на много тих огън, за да се разтопи захарта. Течността не бива да завира. Свалете от огъня, точно преди кипване. Налейте горещия сироп в буркани с капачка на винт. Обърнете и оставете да се охлади....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
След като изминат 20 дни, може да консумирате директно или да прибавите към ястие от българската кухня. Ето така се осолява сланина....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Концентриран сироп от черен бъзКонцентриран сироп от черен бъз
Зрънцата също можете да оползотворите, като ги добавяте към кремове или смутита - по една лъжица. Концентрираният сироп от черен бъз е много полезен....
Как да се справим на новата работаКак да се справим на новата работа
Пригответе дрехите предната вечер, за да не губите време преди отиване на работа. Починете си, преди да започнете новата работа. Ако имате възможност, отделете две седмици за почивка....
Да се подготвим за интервю за работаДа се подготвим за интервю за работа
Ако имате достъп до тази информация, направете предварително проучване за фирмата, позицията и трудовата характеристика, които ще имате. Можете да си приготвите ваши референции, препоръки и автобиография, но щом сте стигнали...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)
1
Поставя се на умерен котлон и се вари, докато кремът се сгъсти. Сваля се от огъня и бавно започва да се добавя сиропът при непрекъснато разбъркване с телената бъркалка....