Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Акценти в средиземноморския стил в интериора
Ръчно изработени акценти в интериора
Ръчно изработените и нарисувани декорации и акценти са често срещани в средиземноморския стил....
Ориз на фурна във валенсиански стил
В мазнината от запържването на месото сложете втората скилидка чесън (ламинирана), на среден огън, за да не прегори....
Агнешко на барбекю в Тандури стил
Сервираме вкусното агнешко на барбекю със свежа салата или със зеленчуци на скара.
Агнешко на барбекю в Тандури стил е наслада за сетивата....
Печен джолан на фурна в ресторантски стил
Трябва да се внимава при сервиране, защото печените джолани на фурна могат лесно да разпаднат от кокала.
Да ви е вкусно с моя страхотен печен джолан на фурна в ресторантски стил....
Див лаврак на фурна в баски стил
Нарежете картофите на тънки кръгчета от около 2-3 мм. Лука направете на тънки полумесеци.
Подредете в тавата на един пласт, като може да застъпвате леко....
Фокача в Аржентински стил
Намажете дъното на подходяща тава за печене със зехтин. Разделете тестото на две топки.
Разточете едната топка на по-дебела кора. Разстелете задушения лук върху тестото....
Сьомга в мексикански стил
С помощта на царевичните обелки завийте сьомгата и изпечете рибата в загрята на 200 градуса фурна за 20 минути.
Сьомгата в мексикански стил е готова....
Паста в гръцки стил
В тиган със зехтин се задушава наситнен лук, наситнената целина, морковите, нарязани на кубчета, и солта. Разбърква се и се готви до омекване. Добавя се каймата и се готви, докато стане на трохи....
Сирене в италиански стил
Добавя се чесънът, нарязан на люспи. Запържва се за 1 мин.
Излива се консервата домати, дафинов лист, посолява се със сол и черен пипер. Оставя се на умерен котлон да къкри за 10 мин....
Пилешки гърди стил Калабрезе
Моцарелата се нарязва на четири филии и се поставя по две парчета върху всяко парче пиле или по две филии на парче месо....
Палачинки във френски стил
Това ще позволи на тестото да се отпусне и да няма разкъсване по време на готвене.
Изваждаме сместа от хладилника и я разбиваме за кратко.
Загряваме тиган за палачинки на среден огън....
Пълнени камби - мой стил
., зависи на колко градуса ще ги печете.
За плънката на пълнените чушки слагам отдолу кашкавал, може и отгоре. Нарязвам моцарелата на лентички и във всяка половина сложих по две. Чуквам по едно яйце....
Телешко в терияки стил
Приготвяме маринатата за телешко, като слагаме в касерола на котлона нарязаните на филийки чесън и джинджифил, соевия сос, меда, ябълковия оцет, черен пипер....
Тиганици в гръцки стил
Смесете орехи и канела на вкус в купа и ги разбъркайте.
Поставете тиган на умерен огън и налейте достатъчно олио в него, за да покриете дъното и да създадете тънък слой....
Омлет във френски стилСредна температура на котлона - от 9-та степен на 6-та.
Яйцата се счупват в купа, добавя се сол и прясно смлян череп пипер и с вилица се разбиват....
2
Нудълс в индонезийски стил
Пилешкото филе се реже на късчета и се овкусява със сол, черен пипер, чесън на прах и обилно със соев сос, оставя се така за 30 минути да се овкуси месото....
Делови стил на обличане
Деловият стил на обличане е подходящ за работното място, тъй като самото съчетание на определени дрехи настройва жената на работна вълна.
За деловия стил са характерни сдържаността и изисканата елегантност. Дамата, облечена...
Червена леща в ориенталски стил
След като омекне, прибавяме сухите подправки, осоляваме на вкус супата от червена леща и варим още 5 - 10 мин....
Кашкавал пане в ресторантски стил
А в отделна дълбока чиния сложете картофено пюре на прах, можете да използвате картофено пюре на люспи....
Спаначена салата в азиатски стил
След това се нарязва на едро и се втрива в него лимоновият сок.
В купичка се смесват сусамовото олио, соевият сос, захарта и наситненият чесън. Разбърква се добре спаначената салата....
Бърз гратин в американски стил
Лукът се нарязва на тънки филийки. Изсипва се върху картофите.
На бекона се отстранява кожата и се нарязва на жулиени. Добавя се отгоре върху лука....
Паниран карфиол в стил Бъфало
Избягва се получаването на бучки.
Почистеният и измит карфиол се дели на малки розички. Овалва се в сместа и се нарежда в тава върху хартия за печене....
Агнешка яхния по трансилвански стил
Измиваме агнешкото месо и го нарязваме на порции. Сложете го в купа, добавете виното, черен пипер на зърна и дафинови листа. Оставете месото да кисне и маринова до следващия ден....
Варен ориз в източноазиатски стил
Зелето се нарязва на ситно и по желание се оставя или сурово и само се подсолява, или малко се запържва със сол и се оставя да се задуши.
Пиперките се нарязват на квадрадчета, а тофуто на кубчета....
Кашкавалени хапки в ресторантски стил
После оформяме на желаната форма продълговати и овални кашкавалени хапки.
Овкусяваме сместа със сол и с черен пипер на вкус.
Накрая овалваме в галета и слагаме да се пържат панираните кашкавалчета....