Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен свински врат по китайски
Разполовете свинския врат по дължина на 2 дълги парчета. Смесете месото заедно със соевия сос, шерито, кафявата захар, меда, боята, счукания чесън, подправката 5 вкуса....
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате.
Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата.
Престояват минимум...
Свински врат на тиган
Свинския врат нарязваме на вратни пържоли с дебелина около 1 см. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.
Поставяме ги в голяма купа, покриваме с прозрачно фолио и оставяме на хладно за 1 час....
Свински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
2
Агнешки врат в гювеч
Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.
Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.
Вадим и изсипваме в гювеча.
Обелваме картофите и ги слагаме цели....
Свински Врат в Гювеч
Вратът се поставя в нея и се натрива с тази смес.
Пресният лук и чесънът се нарязват на пръчки колкото ширината на врата и се поставя по 3 резена от двете във всеки процеп.
Олиото се слага на дъното на гювеча....
Свински врат с глазураМесото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.
Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа.
След това се пече в тава под капак за 10 мин. Добавя се бирата...
1
Печен Агнешки Врат на Фурна
Печеният агнешки врат става крехък и много вкусен. Може да се сервира със соса от печенето и салата по избор....
Пиян свински врат на фурнаСвинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и пикантина....
1
Печен агнешки врат и плешка
Насичаме месото на порции и посоляваме. Оставяме така да престой около 2 часа.
В купа объркваме червен пипер, черен пипер и джоджен.
Всяка предварително осолено парче овалваме в сместа от всички страни и след това запечатваме...
Ароматен свински врат на фурнаЗапича се за 15 - 20 минути до златисто, оставя се да изстинe, поднася се със сос от гъби по желание....
2
Свински врат с разни зеленчуци
Препоръчвам добавянето на малко вино или бульон по време на задушаването, защото дори и завито с фолио, зеленчуците се изсушават....
Печен Свински Врат с Картофи
Нарежете месото на тънки и по-дълги парчета и го осолете.
В отделен съд смесете подправките - черния и червен пипер, ригана, кимиона и към тях прибавете виното и маслото и разбъркайте хубаво....
Свински врат в зелев лист
В зелев лист сложете по 1 с.л. от сместа с праз и едно парче от месото. Загънете като сарма. Наредете ги в глинен гювеч. Залейте ги със зелев сок един пръст под нивото на сармите....
Маринован шпикован врат в гювечСервирайте шпикования врат със запечените зеленчуци, полят с малко от соса, и чаша червено вино.
Чудесна празнина вечеря е този маринован шпикован врат в гювеч, подходяща за всеки повод.
Добър апетит!...
1
Свински врат с гъбен сос
Ако искате сосът да е по-течен, сипете малко вода.
Залейте със соса пържолите, а гъбките сложете отстрани. Поднесете топли.
Свинският врат с гъбен сос е много вкусен....
Свински врат в сметанов сос
Вадим го, а в останалия сос прибавяме горчицата и изчакваме соса леко да се сгъсти с него поливаме месото и сервираме с гарнитура по избор....
Рани по езика
Състоянието рани по езика е от състоянията, характеризиращи се с поява на лезии по езика, причиняващи болка и дискомфорт. Те могат да се дължат на редица причини и заболявания, като алергични реакции, херпес, язви, туберкулоза...
Ветрило от свински врат с Гауда
Ветрилото от свински врат с Гауда е готово.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа...
Свински врат на тиган с бира
Поднесете свински врат на тиган с бира с нарязан магданоз!
Добър апетит!...