Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лора Караджова се перчи с коремчето си
Дъщерята на Данчо Караджов Лора вече се хвали с коремчето си, което е доста понаедряло. На снимка с любимия си тя позира, грейнала от щастие, докато той целува коремчето, в което живее нероденият му все още наследник....
Амбър Хърд се върна при любовницата си?
Актрисата Амбър Хърд, която в момента се развежда със съпруга сиДжони Деп, изглежда отново се е събрала с някогашната си изгора Таси Ван Ри....
Ким Кардашиян се отказа от дупето си
Риалити звездата Ким Кардашиян се отказа от запазената си марка. Тя е решена да намали големия си задник.
Ким иска да намали размера на задните си части. Въпреки че се превърнаха в нейна запазена марка и ѝ донесоха немалко...
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Мадона стяга дупето си с ремъци
Веднага се зашушукало, че певицата има проблем с възрастовите изменения на тялото си, затова ѝ се налага да стяга дупето си със специални колани....
Джони Деп и Амбър се разделят
Същевременно се шушука, че и Амбър изпитвала сериозни притеснения дали Джони е правилният човек за нея....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Солена сьомга Направи си самОставяме рибата да се осоли две денонощия. След това я измиваме със студена вода от солта и я оставяме да се накисне във вода за 10-15 минути.
Изваждаме я от водата и я оставяме да се отцеди....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Храните, които се лепят на дупето
Газираните напитки
Те са една от храните, които най-лесно се лепят на дупето ни....
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....
Как да си направим домашно сирене
Отново сложете капака и оставете за още 1 час, за да се утаи суроватката от домашното сирене.
Прехвърлете подсиреното мляко в леко влажен тензух, който се завързва на бохча....