Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Аня Пенчева е в болница! Оперират я
В настоящия момент Пенчева вече е добре, пише Kliuki.bg.
Заради неприятната случка представлението Лунатици, в което Аня Пенчева участва в Народния театър, е отменено....
Аня Пенчева отново в болница! Вижте какво е състоянието ѝ
Аня Пенчева бе приета в болница миналия месец с болки в корема. Тя скоростно бе оперирана от апендицит и тъкмо се възстанови, когато я сполетя нова беда, пише Kliuki.bg....
Аня Пенчева и Сашо се събраха! Петя на седмото небе от щастие
Петя Дикова не може да си намери място от щастие. Родителите ѝ са на път да се съберат, но тя все още не смее да мечтае на глас.
Бившото семейство бе забелязано заедно на концерта на Лили Иванова, който се проведе...
Смути Същността на живота
Сервирате Смути Същността на живота в чаша и се наслаждавате на страхотният вкус на плодовете....
Питка Пътят на живота
Извадете всички продукти на стайна температура. Затоплете прясното мляко и отделете около 100 мл в керамична купичка, добавете захарта, маята и малко брашно. Разбъркайте, докато получите гъста кашичка, покрийте с чиния и...
Мария с емоционални откровения за най-важните мъже в живота си
Християн Гущеров е моята голяма любов. Той е много интелигентен и внимателен човек. Отнася се уважение и грижа както към мен, така и към дъщеря ми. Медиите постоянно ни разделят, но в тези писания няма нищо вярно. Имали сме...
Мария по-откровена от всякога! Най-сетне проговори за раздялата с Гущеров
След като стана ясно, че тя и съпругът ѝ Християн Гущеров се развеждат, тъмнокосото миньонче повдигна завесата около личния си живот и разкри подробности за раздялата си с милионерския син....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Мелъни Грифит откровено за разводите си и алкохолизма
59-годишната актриса Мелъни Грифит даде първото си откровено интервю за разводите си с Антонио Бандерас и Дон Джонсън, като не скри и дългогодишната си битка с алкохолизма....
Деми Мур откровено за неволите си в любовта
Пленителната брюнетка проговори откровено за неволите си в любовта. Тя признава, че въпреки успехите в кариерата, любовният ѝ живот е истински провал....
Моника Валериева проговори за бременността си
Моделката Моника Валериева, която напоследък се скита из най-екзотичните кътчета на света, не е забравила за своите фенове. Сексапилната мъжемелачка редовно споделя снимки, разкриващи интересните си преживявания, с което...
Ива Софиянска проговори за брака си
Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски – Ива, за пръв път проговори за личния си живот. Признанията, които направи за брака си с Антон Божков, накараха завистниците да застинат....
Маринова откровено за побоя
Силиконовата кралица Мариана Маринова, организатор на конкурса Мис Силикон, проговори откровено за побоя срещу себе си. Оказва се, че истината няма нищо общо с клюките....
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8
Солена сьомга Направи си самЗа предпочитане е рибата да е прясна, но аз съм правила тукашната магия и от замразена сьомга, купена на Женския пазар по 11 лв за килограм. Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче.
На части добавете почистения, измит и подсушен босилек...
Защо да си направим застраховка живот
Много хора в България не искат да си направят застраховка живот. За това пишем и този съвет - ще ви разкажем за три причини, поради които си струва да си направите застраховка живот....
Как да си направим домашна юфка
Изсипете брашното на плота. Направете кладенче, чукнете в него едно по едно яйцата и добавете солта и прясното мляко.
Замесете тесто и го оставете на студено за около 30 минути.
Охладеното тесто разделете на малки топки...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо). Сваряват се...
1