Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Антон Хекимян съсипа Биляна Гавазова
След като Гавазова поискала по-дълга отпуска от предвидената една година за това, след което все пак искала да се върне и на работа, тя била попарена от шефовете си....
Биляна Гавазова трепери за мястото си в Би Ти Ви
Миналата пролет от екрана слезе една от най-любимите водещи Биляна Гавазова. Тогава тя излезе в майчинство, за да гледа малкия Александър. Днес обаче тя бавно, но сигурно се завръща в Би Ти Ви....
Запарка от босилек за подпомагане работата на стомахаНародната медицина високо цени свойствата на босилека, които успешно подпомагат работата на стомашно-чревният тракт, запек, загуба на апетит, нервни разстройства и безсъние....
2
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Добро храносмилане благодарение на чубрица
Чубрицата е широко използвана в кулинарията – отива на постни и месни ястия, често се смесва и с други подправки като черен и червен пипер, дафинов лист, магданоз, чесън.
За кулинарни цели се използва надземната...
Гуен Стефани върна фамилията си
След 13-години брак тя най-после върна предишното си име.
Миналата седмица съдът одобри молбата на Стефани да си върне моминското име....
За колко време може да си върна естествения цвят на косата?
Тогава възниква резонният въпрос за колко време мога да върна естествения цвят на косата си....
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиСлед което ги нарязваме на еднакви по големина парчета. Нареждаме ги в намазаната предварително с краве масло тава. Оставяме ги да довтасат и когато са готови, ги печем в леко загрята фурна на 200 градуса....
1
Тригуни Да си оближеш пръститеПечем на 200 градуса в загрята фурна за 15 минути. Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади....
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес....
8
Солена сьомга Направи си самИнтересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Ядем ориз благодарение на Александър МакедонскиНай-вероятно оризът се е появил на Запад благодарение на Александър Македонски, който завоювал Индия през 350-та година преди новата ера....
2
Французойките са красиви благодарение на... зелетоФренските жени, които са смятани за едни от най-нежните и красивите в света, поддържат хубостта си със зеле.
В момента е тотален хит ползването на зеле вместо скъпа козметика. Французойките дори стават с един час по-рано...
2
Валери запозна Биляна с децата си тайно
Нападателят на Партизан пропуснал да им каже, че при посещението си в София той е взел и Биляна със себе си....
Как да си направим домашна юфка
Печете я в предварително загрята на 190 °C фурна до златисто.
Вече знаете как да си направите домашна юфка.
Добър апетит!...
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
1
Украински борш по мой си начин
Половината цвекло, половината морков и целината обелваме и нарязваме на сламка. Картофите нарязваме на кубчета. Слагаме и една чушка.
3. Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути....
Пълнена патица по моя си рецепта
Измиваме патицата и я сваряваме. В тиган нарязваме зеления лук, добавяме малко олио и го задушаваме, след което добавяме нарязания домат, чушката и подправките.
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата...
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да подобрим работата на сърцето си?
Нека го помним винаги, за да подобрим работата на сърцето си?
2. Спортувайте
Не е необходимо задължително да посещавате фитнес зала....