Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какъв тип родител сте?
Експертите разграничиха 3 типа родители - лъв, териер и пингвин. Допитване във Великобритания установи, че нагласата на майките и бащите, когато децата са във ваканция, може да се класифицира в 3 типа поведение.
Лъв...
Изберете си око и виж какъв тип човек си
Погледнете изображението много внимателно. Окото е вратата към вътрешния свят и това, което изберете, ще е определящо за същността ви.
Окото често се нарича прозорец към душата, защото в очите на човек можем да прочетем...
Какъв е вашият тип коса?
Определянето на вашия действителен тип коса може да изиграе огромна роля в ефикасността на ежедневната ви грижа за косата. В допълнение към очевидните категории, като права, вълнообразна и къдрава коса, има и други фактори...
Какъв е вашият тип кожа
За да се грижите правилно за вашата кожа, първо трябва да знаете каква е тя. Има пет основни типове кожа, към които можете да определите и вашата кожа – това са суха, чувствителна, комбинирана, мазна и нормална кожа....
Какъв тип брашно да избера
Брашното е необходимо не само за приготвянето на различни видове десерти, но също така и за приготвянето на основни ястия и сосове, и при панировка.
Най-полезно за здравето е пълнозърнестото брашно. То съдържа...
Какъв тип е интелектът ви?Хората имат различни интелектуални способности, които включват езици, музика, пространствено ориентиране и други – типовете интелект са общо девет на брой.
Лингвистичният интелект отразява способността за четене, писане...
11
Как да откажеш захарта според това какъв тип личност си?
Режимът на хранене с високо съдържание на захар често се свързва с проблеми катосърдечни заболявания или затлъстяване. А когато стане въпрос за прекъсване или отказване на сладкото, има начин да наклоните везните...
Какъв тип съпруг ще е той според зодията
Затова вижте в нашата галерия какъв съпруг ще бъде той според зодиакалния си знак, което може да ви спести доста колебания и евентуални разочарования.
pageОвен
С него определено няма да ви е скучно....
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат.
През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
1
Пържоли Изяж си пръстите
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби.
Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Какъв тип човек сте според цвета на вашите очи?
За да научите повече за своя характер, прочетете следващите редове, в които описваме какъв тип човек сте според цвета на вашите очи.
Кафяви очи
Хората с кафяви очи са независими, уверени и решителни личности....
Ашуре тип купешко
Почистеното и измито жито се вари в 1.250 литъра вода, докато заври и се вари за 40 минути. Прибавя се солта преди да се отстрани от огъня.
Съдът с житото се поставя на топло място - има 2 варианта:
1. Поставя се в...
Питки тип бретцел
Печете питките тип бретцел 30 минути или до хубава златиста коричка.
Използвайте ги за компания на всяко ястие или за направа на бургери и сандвичи.
Страхотни!...
Пиле тип Ропотамо
Пилето се нарязва на големи парчета, осолява се и овкусява с другите подправки и оставяме да поеме подправките.
Лука нарязвам на много ситно, морковите се обелват и се настъргват. В 2-3 лъжици загрята мазнина се изсипват...
Хляб тип СандвичНаправете кладенче в брашното. Сложете в средата всички съставки и замесете гладко тесто (ще ви лепи малко, но това да не ви притеснява).
Намазнете голяма купа и го прехвърлете там. Завийте в стреч фолио и оставете да...
1
Хляб тип Добруджа
Печем хляба тип Добруджа на предварително загрята фурна на 220 градуса 20 минути и още 15 минути на 180 градуса....
Курабийки тип Tutku
В купа за месене се слага маргарин, пудра захар и олио. Разбъркват се до разтопяване. После се добавят нишестето заедно със бакпулвера и ванилията. Отново се разбъркват. Брашното се добавя по малко и постепенно. Омесва се...
Торта виенски тип
Плодовете от двата вида сладко се отцеждат от сиропа и се мариноват с рома.
Тестото се разточва на лист с дебелина 5 мм, от който с помощта на шаблон се изрязват 6 кръга с диаметър 20 см.
В средата на 5 от кръговете...
Гювеч Да си оближеш пръститеНарежете месото на кубчета и го запържете. Към него добавете лука, нарязан на полумесеци, и морковите на колелца.
Добавете картофите, доматите, подправките и виното. След като поври малко, добавете нарязаната сушеница...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Задушавам в тиган за кратко нарязаното месо, след което го запържвам съвсем леко.
Изкарвам от тигана и в същата мазнина слагам зеленчуците, предварително изчистени и нарязани, леко да се запържат. След като поомекнат...
Пелмени по мой си начинОмесете каймата със скълцания лук, подправката за кайма, черния пипер и солта.
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете...
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Тригуни Да си оближеш пръститеБутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката.
Прегъва се по диагонал...
1
Реване по моя си рецептаВ купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес.
Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
8